Menu
Menu

Senior-Monteur

die de sleutel is voor de uitvoering op de bouw.

Gedreven team zoekt Senior-Monteur die de sleutel is voor de uitvoering op de bouw in een 4-daagse werkweek.

 

Als koploper in de branche willen wij favoriet zijn en blijven van onze klanten. Gedurende het hele project. Gedurende de totale samenwerking. Nu en in de toekomst. Daarin zijn we grenzeloos. Waar we niet grenzeloos in zijn is onze slagkracht op onze montageafdeling. Iets voor jou?

 

Jouw uitdaging
In de montagefase ben jij, samen met jouw team, de sleutel naar tevreden klanten. Als Seniormonteur pak jij de rol van kartrekker met beide handen aan. Dat doe je voor uiteenlopende projecten door heel Nederland. Een rol waar veiligheid, vakmanschap en vertrouwen centraal staan.

Echt een uitdaging voor een vakkundige professional die de verantwoordelijkheid durft te pakken. Een sleutelfiguur. Letterlijk en figuurlijk. Monteren, opleveren, kwaliteitscontrole, klachtenafhandeling en service. Dat behoort tot jouw takenpakket. Veelzijdiger wordt het niet toch? Zo streef je naar 100% klanttevredenheid.

Dat doe je uiteraard niet alleen, maar in een team van montagecollega’s. Jij bent de schakel tussen klanten en de monteurs. Je steekt de handen uit de mouwen. Dat zit in je. Niet in de slipstream, maar als aanjager. Niet reactief, maar proactief. Een creatief denker, ijzersterke doener. En dat bij een (h)echt Achterhoeks familiebedrijf dat de ambitie heeft om koploper te zijn in de markt, dat (inter)nationaal werkt en verbindingen legt. Daarom; building smart connections. Ready to connect?

 

Onze kracht
Hoe we onze ambitie waarmaken? Door het slim ontwikkelen en realiseren van inventieve concepten of projecten voor trappen, balustraden, privacyschermen, poorten en/of luifels. Hightech maatwerkoplossingen met een persoonlijke twist. Veilig, visueel aantrekkelijk en verrassend. Dat zit in ons DNA. Daarin gaan we ver(der). Voor ons is dat topsport. Het drijft ons om elke dag een beetje beter te worden. Nu en in de toekomst.

Grenzeloos sterk
Verbinding komt niet alleen naar voren in onze oplossingen en producten, maar ook in onze processen, onze aanpak, ons pand en onze mensen. Zo creëren we verbinding tussen gebruiker & gebouw, architect & aannemer, boven & beneden, binnen & buiten, mensen & mogelijkheden of kennis & kwaliteit. We denken anders, vormen een waardevolle schakel in de keten en gaan voor een topresultaat. Voor alle betrokken partijen. Hierin zijn we grenzeloos, zoeken we grenzen op, verleggen we grenzen en gaan we grenzen over. En juist dit maakt ons anders.

Favoriet zijn
In ons moderne kantoor in Lichtenvoorde ontstaan de meest inventieve ideeën, oplossingen of ontwerpen voor uiteenlopende projecten. Want met onze kennis, ervaring en Achterhoekse mentaliteit scoren we als (h)echt familiebedrijf goed bij het full service ontzorgen van onze klanten. Veelal in Nederland, en soms ook erbuiten. Maar we zijn en blijven ambitieus. En dat steken we niet onder stoelen of trappen. Wij willen favoriet zijn (en blijven) voor onze klanten en een winnaar in de markt. Maar wij zijn ervan overtuigd dat ons echte succes wordt bepaald door onze mensen. Zij zijn de sleutel tot succes. Ben jij de Sleutelfiguur die bijdraagt aan succes?

 

De Senior-Monteur bij Straatman…

 • Beschikt over VMBO / MBO denk- & werkniveau.
 • Beschikt over een leidinggevend VCA-certificaat of is bereid deze te halen.
 • Is 4 dagen per week beschikbaar (38 uur).
 • Voelt zich thuis in een gedreven en no-nonsense team.
 • Voelt zicht thuis op een bouwlocatie en in een hightech omgeving.
 • Heeft passie voor techniek.
 • Is in staat om zelfstandig te werken, maar is wel een echte teamplayer.
 • Herkent zich in de termen proactief, professioneel, praktisch en is communicatief sterk.
 • Is in staat om snel te schakelen tussen diverse projecten.
 • Wordt blij van tevreden klanten.

 

Wat mag jij als Senior-Monteur bij Straatman verwachten?

 • Een uitdagende job bij een ambitieuze organisatie.
 • Een team van 50 collega’s. Echte vakidioten.
 • Een sleutelpositie bij een groeiende organisatie die de ambitie heeft om marktleider te zijn en te blijven.
 • Werken in een moderne, veilige en ergonomisch verantwoorde omgeving.
 • Beschikking over moderne en veilige middelen.
 • Vrijheid en vertrouwen om jezelf te ontwikkelen.
 • Een jong, professioneel en dynamisch team.
 • Een (h)echt familiebedrijf met een authentieke Achterhoekse mentaliteit.
 • Een platte organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer.
 • En uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Enthousiast?
Ben jij enthousiast en zie jij het als een uitdaging om als Senior-Monteur bij Straatman aan de slag te gaan? Pak dan nu de lead, draai de sleutel om en reageer direct op deze vacature. Kom je liever langs om je sollicitatie persoonlijk te brengen? Dan ben je welkom aan de Koningslinde 10B in Lichtenvoorde. Kan je gelijk een kijkje achter de schermen nemen.  Dare to go higher.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  * verplichte velden