Menu
Menu

Werkvoorbereider / Inkoper

die gaat voor structuur, kwaliteit en budget.

Gedreven team zoekt STROOMLIJNER (Werkvoorbereider / inkoper) die zorgt voor de goede flow.

 

Als koploper in de branche willen wij favoriet zijn en blijven van onze klanten. Gedurende het hele project. Gedurende de totale samenwerking. Nu en in de toekomst. Daarin zijn we grenzeloos. Waar we niet grenzeloos in zijn is onze slagkracht op onze afdeling werkvoorbereiding. En terwijl daar juist de basis ligt van een soepele uitvoering van onze projecten. Dus dat biedt kansen. Iets voor jou?

Het accent

Als werkvoorbereider / inkoper bij Straatman building smart connections ben jij aan de ene kant de schakel tussen engineering en productie. Aan de andere kant voer jij de inkoop uit rondom projecten, bewaak jij levertijden en zorg je dat bestellijsten en productiebonnen volledig zijn. Zo zorg jij ervoor dat de benodigde halffabricaten ‘just in time’ voor je collega’s beschikbaar zijn. Hierbij zijn prijs, kwaliteit en levertijd belangrijke aspecten. Je hebt veelvuldig contact met leveranciers en co-makers. Je bent in staat om de connectie te maken en sterk te onderhouden. Zo zorg jij voor een soepele start van de realisatie van onze projecten.

Jouw uitdaging
Werkvoorbereider / inkoper bij Straatman? Dat is een uitdaging voor een doortastende aanpakker die gedurende de voorbereiding en het inkooptraject betrokken is bij het project. Iemand die gelooft dat een goede voorbereiding echt de basis van een succesvol project is.

Iemand die het overzicht heeft, partner is van & voor leveranciers, een passie heeft voor inkoop en beschikt over technische affiniteit. Die voldoening haalt uit het optimaal stroomlijnen van bestellingen. Contact met leveranciers, opties onderzoeken, levertijden afstemmen, budgetbewaking en organiseren. Maar ook actief meewerken aan het verbeteren van de voorbereiding van projecten. Dat behoort allemaal tot jouw takenpakket.

Jouw team
Deze uitdaging klaren? Dat doe je uiteraard niet alleen. Je wordt onderdeel van in totaal een team van 50 vakidioten. Elk met zijn of haar eigen specialisme. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met je collega’s van het bedrijfsbureau en planning.

Onze kracht
Hoe we onze ambitie waarmaken? Door het slim ontwikkelen en realiseren van inventieve concepten of projecten voor balustraden, trappen, privacyschermen, poorten en/of luifels. Hightech maatwerkoplossingen met een persoonlijke twist. Veilig, visueel aantrekkelijk en verrassend. Dat zit in ons DNA. Daarin gaan we ver(der). Voor ons is dat topsport. Het drijft ons om elke dag een beetje beter te worden. Nu en in de toekomst.

Grenzeloos sterk
Verbinding komt niet alleen naar voren in onze oplossingen en producten, maar ook in onze processen, onze aanpak, ons pand en onze mensen. Zo creëren we verbinding tussen gebruiker & gebouw, architect & aannemer, boven & beneden, binnen & buiten, mensen & mogelijkheden of kennis & kwaliteit. We denken anders, vormen een waardevolle schakel in de keten en gaan voor een topresultaat. Voor alle betrokken partijen. Hierin zijn we grenzeloos, zoeken we grenzen op, verleggen we grenzen en gaan we grenzen over. En juist dit maakt ons anders.

Favoriet zijn
In ons moderne “1.5 meter proof” kantoor in Lichtenvoorde heerst een open cultuur en bijzonder prettige werksfeer. Zo ontstaan de meest inventieve ideeën, oplossingen of ontwerpen voor uiteenlopende projecten. Want met onze kennis, ervaring en Achterhoekse mentaliteit scoren we als (h)echt familiebedrijf goed bij het full service ontzorgen van onze klanten. Veelal in Nederland, en soms ook erbuiten.
We groeien continu, maar we zijn en blijven ambitieus. En dat steken we niet onder stoelen of trappen. Wij willen favoriet zijn (en blijven) voor onze klanten en een winnaar in de markt. Maar wij zijn ervan overtuigd dat ons echte succes wordt bepaald door onze mensen. Zij zijn de sleutel tot succes. Durf jij het aan onderdeel te worden van ons team?

 

De werkvoorbereider / inkoper bij Straatman…

 • Beschikt over MBO+ of HBO denk- & werkniveau.
 • Is 38-40 uur per week beschikbaar.
 • Heeft kennis en ervaring met ERP systemen, waarbij Ridder IQ een pré is.
 • Heeft kennis en ervaring met Office 365.
 • Werkt graag digitaal (paperless office).
 • Heeft de ambitie om het inkoop- en werkvoorbereidingstraject naar een hoger niveau te brengen.
 • Voelt zich thuis in een gedreven, no-nonsense team en hightech omgeving.
 • Heeft affiniteit met techniek en kan technische tekeningen lezen
 • Is een positivo. Denkt in kansen en werkt aan oplossingen.
 • Werkt zelfstandig aan projecten, maar is een echte teamplayer en verbinder.
 • Herkent zich in de termen proactief, professioneel, praktisch en schakelt snel & sterk.
 • Voelt zich prettig als schakel. Tussen projecten, partijen, producten en collega’s
 • Wordt blij van soepele projecten en tevreden klanten EN collega’s.

Wat mag jij als werkvoorbereider/inkoper bij Straatman verwachten?

 • Een uitdagende job met alle ruimte om jezelf (verder) te ontwikkelen.
 • Een team van 50 collega’s. Echte vakidioten.
 • Een dynamische functie bij een groeiende organisatie die de ambitie heeft om marktleider te worden en te blijven.
 • Werken in een moderne, veilige en ergonomisch verantwoorde omgeving.
 • Beschikking over moderne en veilige middelen.
 • Een jong, professioneel en dynamisch team.
 • Een (h)echt familiebedrijf met een authentieke Achterhoekse mentaliteit.
 • Flexwerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Een platte organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer.
 • En uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Enthousiast?
Ben jij enthousiast en zie jij het als een uitdaging om als werkvoorbereider/inkoper bij Straatman aan de slag te gaan? Pak dan nu je kans, stroomlijn je CV en reageer direct op deze vacature. Kom je liever langs om je sollicitatie persoonlijk te brengen? Dan ben je van harte welkom aan de Koningslinde 10B in Lichtenvoorde. Kan je gelijk een kijkje achter de schermen nemen. Dare to go higher.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

* verplichte velden