Menu
Menu

Balustraden & trappen

Terrassen en balkons verhogen het gebruikscomfort en de ruimtelijke kwaliteit van woningen en gebouwen. Hierbij staan de stalen en aluminium balustraden van Straatman garant voor bouwkundige veiligheid en esthetische kwaliteit op maat. Buiten én binnen. In klassieke, moderne of tijdloze uitvoering. Altijd passend geïntegreerd in uw balkon, galerij of terras.

De stalen trappen van Straatman worden ontworpen, gemaakt en gemonteerd in alle denkbare vormen, afmetingen en uitvoeringen. Op alle mogelijke locaties. De ene keer sober en bij uitstek functioneel, de andere keer tevens als component binnen de architectuur van het gebouw of de omgeving. Er is altijd een passende oplossing voor uw project, wensen en ideeën!

Filters

Straatman kwaliteit

Als er één partij is in de wereld die weet wat hoogwaardige afscheidingen kunnen doen voor het comfortabele gevoel van veiligheid van mensen én voor het aangezicht van een gebouw, dan is het Straatman. Straatman werkt met een team van gedreven specialisten aan slimme oplossingen op het gebied van balustraden, afscheidingen en trappen.

Lees verder