Menu
Menu

Straatman kwaliteit

Als er één partij is in de wereld die weet wat hoogwaardige afscheidingen kunnen doen voor het comfortabele gevoel van veiligheid van mensen én voor het aangezicht van een gebouw, dan is het Straatman. Straatman werkt met een team van gedreven specialisten aan slimme oplossingen op het gebied van balustraden, afscheidingen en trappen.

Bij Straatman werken we dagelijks aan producten die de veiligheid van mensen waarborgen, gebouwen toegankelijk maken en het oog verrassen. Architecten en projectontwikkelaars dagen we graag uit om de nieuwe norm te stellen in design en functionaliteit. Samen gaan we graag voortdurend een stap verder.

De specialisten van Straatman adviseren, engineeren, produceren én monteren, zodat tijdens het gehele proces de kwaliteit gewaarborgd is.

Samenwerking

Samenwerking houdt voor onze medewerkers in dat uw belangen, vragen en wensen centraal staan. Dit betekent ook dat we u snel, deskundig en correct van dienst zijn. En dat we duidelijk zijn over wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte

Op basis van de door u aangeleverde bestekgegevens ontvangt u een complete en duidelijke, transparante offerte van ons, inclusief een projectoverzicht.

Planning

Onze planning voor de verschillende fasen (inmeten, engineering, productie, montage) wordt opgesteld in goed overleg met de opdrachtgever en de betrokken ketenpartijen. We monitoren de projectvoortgang voortdurend in alle fasen. Hierdoor wordt de voortgang van onze interne planning  systematisch bewaakt.

Engineering

Nadat u de opdracht hebt verstrekt, werken onze engineers het ontwerp uit met behulp van de modernste CAD/CAM programma’s. In dit stadium werken we ook in de BIM-projectomgeving van de aannemer, architect en/of opdrachtgever, onder meer om clashcontroles uit te voeren. De definitieve CAD/CAM tekeningen zijn de basis voor de productie.

Productie

De balustraden, trappen, hekken en afscheidingen van Straatman worden vervaardigd in eigen beheer. Door betrokken vakmensen die trots zijn op wat ze maken. Mede door de vergaande productieautomatisering kunnen we de hoge Straatman-kwaliteit efficiënt produceren. Met mooie, veilige en betrouwbare resultaten:

  • Lasersnijden plaat en buis:
    meer vormvrijheid, mooiere producten
  • Rupsloos lassen:
    geen zichtbare lassen
  • Machinaal afbramen:
    geen scherpe zijden, betere hechting van de verf- of zinklaag
  • NEN-1090 certificaat

Oppervlaktebehandeling

Voor de oppervlaktebehandeling van onze balustraden, trappen, hekken en afscheidingen kan gekozen worden voor poedercoatings – eventueel in meerdere lagen -, anodiseren (aluminium) of verzinken (staal). Voor de oppervlaktebehandeling werken we uitsluitend samen met vaste, gecertificeerde specialisten. Alle behandelde producten worden onderworpen aan onze interne inspectie.

Montage

Het monteren gebeurt door vaste – dus goed op elkaar ingespeelde – montageteams. Tijdens de montage houden we de opdrachtgever op de hoogte van de voortgang. De oplevering wordt getoetst aan de normen van onze Straatman-kwaliteit. Eventuele opleverpunten corrigeren we direct.

Duurzaamheid

Hoe kan het ook anders. Dankzij de hoge materiaalkwaliteit, de slimme engineering en de vakkundige montage staan de oplossingen van Straatman garant voor optimale duurzaamheid.

Straatman geeft 10 jaar garantie op de constructie van zijn balustraden, trappen, hekken en afscheidingen.

Certificeringen

NEN-1090
Staal- en aluminium-constructies voor de bouw

VCA
VCA*2017/6.0

Veiligheidsladder
SCL trede 3

VMRG
VMRG-partnerschap

Meer informatie

Heeft u vragen of meer toelichting over deze pagina nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u zo snel mogelijk.

Neem contact op