Menu
Menu

Straatman | building smart connections

Wij zijn Straatman building smart connections

Als klantgedreven team van vakidioten geloven we in het creëren van de juiste connecties. Verbindingen in en rondom gebouwen. Hoe? Door het slim ontwerpen, produceren en realiseren van trappen, balustraden, hekken, poorten, luifels of privacyschermen. Hightech maatwerkoplossingen met een persoonlijke twist. Veilig, visueel aantrekkelijk en verrassend. Dat zit in ons DNA. Daarin gaan we ver(der). Voor ons is dat topsport. Het drijft ons om elke dag een beetje beter te worden. Nu en in de toekomst.


Grenzeloos sterk

Verbinding komt niet alleen naar voren in onze oplossingen en producten, maar ook in onze processen, onze aanpak, ons pand en onze mensen. Zo creëren we verbinding tussen gebruiker & gebouw, architect & aannemer, boven & beneden, binnen & buiten, mensen & mogelijkheden of kennis & kwaliteit. We denken anders, vormen een waardevolle schakel in de keten en gaan voor een topresultaat. Voor alle betrokken partijen. Hierin zijn we grenzeloos, zoeken we grenzen op, verleggen we grenzen en gaan we grenzen over. En juist dit maakt ons anders.Favoriet zijn

In ons moderne kantoor in Varsseveld ontstaan de meest inventieve ideeën, oplossingen of ontwerpen voor de meest uitdagende projecten. Want met onze kennis, ervaring en Achterhoekse mentaliteit scoren we als (h)echt familiebedrijf goed bij het full service ontzorgen van onze klanten. Veelal in Nederland, en soms ook erbuiten. We zijn ambitieus en hebben groeipotentie. En dat steken we niet onder stoelen of trappen. Wij willen favoriet zijn (en blijven) voor onze klanten, medewerkers en een winnaar in de markt. Daar blijven we aan bouwen. Continu. 

Stay connected

Eens kennis maken met ons als bedrijf? Of met de mensen achter onze organisatie?

Let’s connect the smart way.

GA NAAR DE WEBSITE