Menu
Menu

Afstudeerders / Stagiairs

die hun talenten willen ontwikkelen.

Straatman heeft een stoel vrij voor AFSTUDEERDERS OF STAGIAIRES die hun talent in de praktijk willen brengen.

 

Als koploper in de branche willen wij favoriet zijn en blijven van onze klanten. Gedurende het hele project. Gedurende de totale samenwerking. Nu en in de toekomst. Daarin zijn we grenzeloos. Waar we ook grenzeloos in zijn onze mogelijkheden om bij ons te leren! Wij leren jou wat je op school niet leert: Hoe is het nou écht om te werken in de techniek?

“There is no elevator to success. You have to take the stairs.”

Het accent
Als stagiair / afstudeerder bij Straatman, mag jij de kennis die je tijdens je opleiding hebt opgedaan in de praktijk brengen. Met jouw frisse kennis leren wij van jou en wij delen graag onze kennis en ervaring met jou.

Het Team
Maar waar kun jij nou de kennis waarnaar jij opzoek bent halen?
Je wordt onderdeel van in totaal een team van 50 vakidioten. Elk met zijn of haar eigen specialisme. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden werk je met hen samen en vertellen zij met passie over hun werk.

De mogelijkheden
Straatman denkt niet in kaders of vak-specialismen. Iedereen is bij ons welkom om onderzoek of ervaring op te doen in een hightech omgeving. In de afgelopen jaren heeft Straatman veel stagiaires of afstudeerders mogen begeleiden, zowel MBO / HBO / WO, zowel uit Nederland of zelfs daar buiten.
De mogelijkheden zijn dus eindeloos. In contact met jou maken we graag een maatwerk plan.

 

Onze kracht
Hoe we onze ambitie waarmaken? Door het slim ontwikkelen en realiseren van inventieve concepten of projecten voor trappen, balustraden, privacyschermen, poorten en/of luifels. Hightech maatwerkoplossingen met een persoonlijke twist. Veilig, visueel aantrekkelijk en verrassend. Dat zit in ons DNA. Daarin gaan we ver(der). Voor ons is dat topsport. Het drijft ons om elke dag een beetje beter te worden. Nu en in de toekomst.

Grenzeloos sterk
Verbinding komt niet alleen naar voren in onze oplossingen en producten, maar ook in onze processen, onze aanpak, ons pand en onze mensen. Zo creëren we verbinding tussen gebruiker & gebouw, architect & aannemer, boven & beneden, binnen & buiten, mensen & mogelijkheden of kennis & kwaliteit. We denken anders, vormen een waardevolle schakel in de keten en gaan voor een topresultaat. Voor alle betrokken partijen. Hierin zijn we grenzeloos, zoeken we grenzen op, verleggen we grenzen en gaan we grenzen over. En juist dit maakt ons anders.

Favoriet zijn
In ons moderne kantoor in Lichtenvoorde heerst een open cultuur en bijzonder prettige werksfeer. Zo ontstaan de meest inventieve ideeën, oplossingen of ontwerpen voor uiteenlopende projecten. Want met onze kennis, ervaring en Achterhoekse mentaliteit scoren we als (h)echt familiebedrijf goed bij het full service ontzorgen van onze klanten. Veelal in Nederland, en soms ook erbuiten.

We groeien continu, maar we zijn en blijven ambitieus. En dat steken we niet onder stoelen of trappen. Wij willen favoriet zijn (en blijven) voor onze klanten en een winnaar in de markt. Maar wij zijn ervan overtuigd dat ons echte succes wordt bepaald door onze mensen. Zij zijn de sleutel tot succes. Durf jij het aan onderdeel te worden van ons team?

 

De afstudeerder / stagiair bij Straatman…

 • Heeft passie voor zijn of haar vakgebied.
 • Volgt een opleiding/studie: MBO / HBO / WO
 • Heeft een onbevangen DRIVE.
 • Is leergierig.
 • Is een positivo en een echte aanpakker.
 • Voelt zich thuis in een gedreven, no-nonsense team en hightech omgeving.

 

Wat mag jij als afstudeerder / stagiair bij Straatman verwachten?

 • Een uitdagende job met alle ruimte om jezelf (verder) te ontwikkelen.
 • Een team van 50 collega’s. Echte vakidioten.
 • Werken in een moderne, veilige en ergonomisch verantwoorde omgeving.
 • Beschikking over moderne en veilige middelen.
 • Een jong, professioneel en dynamisch team.
 • Een (h)echt familiebedrijf met een authentieke Achterhoekse mentaliteit.
 • Een platte organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer.
 • En uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Enthousiast?
Ben jij enthousiast? Get connected en reageer direct op deze vacature. Kom je liever langs om je sollicitatie persoonlijk te brengen? Dan ben je van harte welkom aan de Koningslinde 10B in Lichtenvoorde. Kan je gelijk een kijkje achter de schermen nemen. Dare to go higher.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  * verplichte velden