Menu
Menu

Assemblage medewerker

die intern zorgt voor de verbinding van onderdelen.

Gedreven team zoekt een VERBINDER (Assemblage-medewerker) met een passie voor techniek.

 

Als koploper in de branche willen wij favoriet zijn en blijven van onze klanten. Gedurende het hele project. Van het ontwerpen tot en met de montage van trappen, balustraden, privacyschermen,  poorten en luifels. Daarin zijn we grenzeloos. Waar we niet grenzeloos in zijn is onze slagkracht op onze productieafdeling.  Maar dat biedt kansen. Voor een enthousiaste assemblage medewerker die zelfstandig vanaf een technische tekening kan werken aan uiteenlopende producten en constructies. Iets voor jou?

 

Jouw functie
Als assemblage medewerker heb je aan uitdaging geen gebrek bij Straatman. Want je creëert letterlijk de verbinding tussen verschillende onderdelen. Je werkt aan diverse eindproducten, stelt onderdelen samen, of bereid deze voor. Je houd je ook bezig met het voor-monteren en verzend gereed maken van eindproducten. Binnen Straatman werken we met verschillende custom-tools die jou het werk makkelijker maken. Hierbij staat kwaliteit voorop. Zo draag jij jouw steentje bij aan het realiseren van hightech maatwerkoplossingen met een technisch karakter en een persoonlijke twist.

Meer uitdaging
Straatman is continu in beweging en houdt zich bezig met de nieuwste technieken. Dit biedt ook voor jou volop kansen.

Kortom ben jij toe aan een veelzijdige functie in een technische omgeving? Waar geen dag hetzelfde is en jij altijd de handen uit de mouwen kunt steken? Waar je elke dag meewerkt aan kwaliteitsproducten en uitdagende projecten? Dan is dit jouw kans.

Jouw team
Deze functie klaren? Dat doe je uiteraard niet alleen. Je wordt onderdeel van in totaal een team van 50 vakidioten. Elk met zijn of haar eigen specialisme. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden werk je op de productieafdeling. De afdeling waar het ontwerp en het product echt tot leven komen. Een hecht en hardwerkend team. Werkplezier staat hoog in het vaandel, maar ook hechten wij veel waarde aan ontwikkeling, veiligheid en kwaliteit.

 

Onze kracht
Onze kracht zit hem in het slim ontwikkelen en realiseren van inventieve concepten of projecten voor trappen, balustraden, privacyschermen, poorten en luifels. Hightech maatwerkoplossingen met een persoonlijke twist. Veilig, visueel aantrekkelijk en verrassend. Dat zit in ons DNA. Voor ons is dat topsport. Het drijft ons om elke dag een beetje beter te worden. Nu en in de toekomst.

Favoriet zijn
Op onze productielocatie in Lichtenvoorde heerst een open cultuur, no-nonsense mentaliteit en bijzonder prettige werksfeer. Handen uit de mouwen en samen werken aan de mooiste constructies, producten of oplossingen. Daar word jij blij van. En wij trouwens ook. Want met onze kennis, ervaring en Achterhoekse mentaliteit scoren we als (h)echt familiebedrijf goed bij het full service ontzorgen van onze klanten. Wij willen de beste zijn en blijven in de markt. Favoriet van onze klanten. En dat willen we graag zo houden. Dus durf jij het aan onderdeel te worden van ons team?

 

De Assemblage medewerker bij Straatman…

 • Beschikt over een technische (voor)opleiding.
 • Is 38 uur per week beschikbaar.
 • Kan technische tekeningen lezen en van hieruit zelfstandig werken aan projecten.
 • Beschikt over een VCA-certificaat of is bereid deze te halen.
 • Voelt zich thuis in een gedreven, no-nonsense team en hightech omgeving.
 • Heeft passie voor techniek en kwaliteit.
 • Is een positivo en een echte aanpakker.
 • Herkent zich in de termen enthousiast, vakkundig, nauwkeurig, zelfstandig & collegiaal.

 

Wat mag jij als Assemblage medewerker bij Straatman verwachten?

 • Een veelzijdige job met alle ruimte om jezelf (verder) te ontwikkelen.
 • Elke vrijdag om 12:15 uur weekend.
 • Een team van 50 collega’s. Echte vakidioten.
 • Een dynamische functie bij een groeiende organisatie.
 • Een moderne en veilige werkomgeving.
 • Beschikking over moderne en veilige middelen.
 • Een jong, professioneel en dynamisch team.
 • Een (h)echt familiebedrijf met een authentieke Achterhoekse mentaliteit.
 • Een platte organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer.
 • En uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal & Techniek).

Enthousiast?
Ben jij enthousiast en zie jij het als een uitdaging om als assemblage medewerker bij Straatman aan de slag te gaan? Pak dan nu de lead, leg de verbinding en reageer direct op deze vacature. Kom je liever langs om je sollicitatie persoonlijk te brengen? Dan ben je welkom aan de Koningslinde 10B in Lichtenvoorde. Kan je gelijk een kijkje achter de schermen nemen.  Dare to go higher.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  * verplichte velden