Menu
Menu

Manager Montage (MT)

Ondernemende en sterke persoonlijkheid met daadkracht en visie

Gedreven team zoekt Manager Montage

 

Functieprofiel 

Als Manager Montage ben je verantwoordelijk voor het aansturen en door ontwikkelen van de montageafdeling, binnen en buiten. Je bent ondernemend ingesteld, duidelijk, consequent en in staat om vooruit te denken en te handelen. Samen met de directie en overige MT leden zorg jij voor een stabiele basis en kwalitatieve groei van de gehele organisatie.

Na een gedegen inwerkperiode, waarin je veel op de vloer en in het veld aanwezig bent, ga je bekend worden met de productgroepen, werk- en handelswijzen van Straatman, oftewel het Straatman DNA. Deze ervaringen neem je mee om vervolgens jouw visie toe te passen op de bedrijfsvoering die een soepel, kwalitatief hoogstaand, veilig en voorspelbaar montageproces garanderen.

Je hebt de vaardigheden om te communiceren op alle niveaus en je bent in staat om succesvol te onderhandelen met verschillende partijen. Je concretiseert, ziet toe en anticipeert gepast op korte en langetermijnplanningen, beoordeelt meer- en minderwerk en beheert relaties.

Als Manager Montage werk je nauw samen met de eigen montageleiders en externe montagebedrijven in het veld om ervoor te zorgen dat projecten volgens planning worden uitgevoerd binnen het gestelde budget. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inkopen van onderaannemers en toezien op de daarbij gemaakte afspraken.

Met jouw afdeling zorg je voor een gedegen voorbereiding en totale uitvoering van de montage op de bouwplaats. Tijdens dit gehele proces, zorg je dat je in control bent. Daarnaast bezoek je met regelmaat de bouwlocatie om de juiste feeling en beleving te krijgen die de klanten en jouw eigen mensen hebben, woon je bouwvergaderingen bij, zorg je voor de kwaliteitsbewaking en zorg je ervoor dat er veilig gewerkt wordt.

 

Wat zijn je belangrijkste taken?

▪ Aansturen en verder ontwikkelen van de afdeling Montage
▪ Leidinggeven aan 7 vaste medewerkers (Montageleiders, Planner, Coördinator, Service) en ongeveer 20-25 externen in de buitendienst
▪ Naar eigen initiatief en visie, opzetten en professionaliseren van processen, werkwijzen en doelstellingen, passend binnen de context en filosofie van Straatman
▪ Beheren van de pool externen; relatiebeheer, aantrekken nieuwe partijen, maken van concrete afspraken (planning, financiën, kwaliteit en veiligheid) en toezien op de leververplichtingen
▪ Frequent contact met klanten en opdrachtgevers, op afstand of op locatie
▪ Beheren van de projectenorganisatie en bijsturen waar nodig
▪ Toezien op de kosten en kwaliteit van de projecten
▪ Het maken en bewaken van de planning van de Montage afdeling
▪ Je bent onderdeel van het MT
▪ Uitdragen en borgen van het Straatman DNA bij je medewerkers, montagebedrijven en klanten
▪ Het goed zorgen voor jouw mensen
▪ Auditering VCA* en Safety Culture Ladder

Deze uitdagende functie is uitermate geschikt voor een sterke persoonlijkheid die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Je bent als persoon daadkrachtig en probeert elke dag het beste in jezelf naar boven te halen.

 

Wat wij van jou verwachten?

▪ Je hebt HBO werk- en denkniveau, afgeronde opleiding bij voorkeur bouw gerelateerd
▪ Je hebt bedrijfskundig inzicht, overtuigingskracht en een hands-on mentaliteit
▪ Je ben concreet en consequent in je communicatie en behoudt het overzicht
▪ Je anticipeert snel en daadkrachtig op veranderende situatie, waarbij je rekening houdt met de relatie en het langetermijnperspectief
▪ Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
▪ Het spreken van de Engelse en Duitse taal is een pré
▪ Geen hoogtevrees

 

Wat je van Straatman krijgt?

▪ Een functie en afdeling die verder naar eigen inzien vormgegeven kan worden
▪ Goed salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
▪ Ambitieuze, groeiende en veranderingsgezinde organisatie
▪ Mogelijkheid om op den duur te participeren binnen Straatman, indien wenselijk

 

Wie is Straatman?

Straatman Building Smart Connections is een klant gedreven team van vakidioten die geloven in het creëren van de juiste connecties. Verbindingen in en rondom gebouwen. Dat doen zij door het slim ontwerpen, produceren en realiseren van trappen, balustraden, hekken, poorten, luifels en privacy schermen. Hightech maatwerkoplossingen met een persoonlijke twist. Veilig, visueel aantrekkelijk en verrassend, dat is het DNA van Straatman.

In het moderne kantoor in Varsseveld ontstaan de meest inventieve ideeën, oplossingen of ontwerpen voor de meest uitdagende projecten. Want met de kennis, ervaring en Achterhoekse mentaliteit scoren ze als (h)echt familiebedrijf goed bij het full service ontzorgen van klanten. Veelal in Nederland, en soms ook erbuiten. Bij Straatman zijn ze ambitieus en hebben ze groeipotentie. En dat steken ze niet onder stoelen of trappen.

 

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink is door Straatman Building Smart Connections gevraagd om de werving- en selectieprocedure voor de Manager Montage te verzorgen.
De eerste gesprekken worden gevoerd door Tom Munster bij Siebert & Wassink in Lichtenvoorde. De vervolggesprekken worden gepland bij Straatman in Varsseveld.
Wij streven ernaar om de procedure in juni 2024 af te ronden, zodat je na de zomervakantie kan starten.

Solliciteer middels een motivatie en een CV. Neem voor meer informatie contact op met Tom Munster van Siebert & Wassink.

t: 074 – 20 20 333
m: 06 – 430 307 99
e: munster@siebertwassink.nl
w: www.siebertwassink.nl

    * verplichte velden

    Contact

    Bent u geïnteresseerd maar niet in een specifieke vacature? Kom dan langs voor een open sollicitatie!

    Neem gerust contact met ons op. We helpen u zo snel mogelijk.

    Neem contact op