Menu
Menu

Vakantie & Zaterdagkrachten

die praktijkervaring in de techniek wil opdoen.

Gedreven team zoekt ACTIEVE TALENTEN (Vakantie en Zaterdagkrachten) die op zoek zijn naar ervaring in de techniek.

 

Als koploper in de branche willen wij favoriet zijn en blijven van onze klanten. Van het ontwerpen tot en met de montage van trappen, balustraden, privacyschermen, poorten en/of luifels. Een uitdagend vakgebied waarin veel te doen en te leren valt. Iets voor jou?

 

Het vak leren
Ben jij geïnteresseerd in techniek, maar weet je nog niet precies wat je later wilt worden? Of in welke organisatie jij je prettig voelt? Geen probleem! Straatman biedt jou graag de mogelijkheid en de hulp om dit te gaan ontdekken. Van productie tot engineering. Van calculatie tot assemblage. Wij nemen graag de tijd om samen met jou op ontdekkingstocht te gaan in de techniek.

Jeugdtalenten
Ben jij het doorgewinterde jeugdtalent dat op zoek is naar een te gekke zomer-, vakantie-, bijbaan of zaterdagbaan? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Wil jij naast doen ook graag wat leren? Dat komt mooi uit. Want wij zien het als uitdaging om onze passie voor techniek en het vakgebied met je te delen. Wij leren je graag wat je op school niet leert. Zo kan jij zelf ervaren hoe het nou écht is om in de techniek te werken.

Studenten
Ben jij al een stap verder in je opleidingskeuzes? Heb jij als student jouw  toekomstbeeld al precies in het vizier? En wil jij (alvast) ervaren hoe het er in de praktijk bij Straatman aan toe gaat? Samen ontdekken waar jouw passie voor techniek het beste tot z’n recht komt? Ook mooi! Wij hebben vast een uitdaging  waar jij praktijkervaring kunt opdoen en je kunt ontwikkelen tot een volwaardig potential. Heb jij de juiste DRIVE om bij ons aan de slag te gaan?

 

Het Team
Als talent word je onderdeel van in totaal een team van 50 vakidioten. Elk met zijn of haar eigen specialisme. Maar allemaal vanuit het perspectief hightech maatwerk-oplossingen met een persoonlijke twist. Veilig, visueel sterk en verrassend. Dat zit in ons DNA. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden werk je met diverse collega’s samen en vertellen zij je vast met passie over hun werk. Aan de ander kant kan jij ze het hemd van het lijf vragen over het vakgebied. Zo maken we elkaar elke dag een beetje beter. Durf jij het aan onderdeel te worden van ons team?

 

Talenten die bij Straatman aan de slag gaan…

 • Hebben passie voor techniek.
 • Zijn beschikbaar in schoolvakanties en/of op zaterdag.
 • Hebben een onbevangen DRIVE.
 • Zijn leergierig en weten van aanpakken.
 • Voelen zich thuis in een gedreven, no-nonsense team en hightech omgeving.
 • Wil na of naast schooltijd werk- of praktijkervaring opdoen.

 

Wat mag jij als talent bij Straatman verwachten?

 • Een uitdagende (bij)baan met alle ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.
 • Een team van 50 collega’s. Echte vakidioten.
 • Werken in een moderne, veilige en verantwoorde omgeving.
 • Beschikking over moderne en veilige middelen.
 • Een jong, professioneel en dynamisch team.
 • Een (h)echt familiebedrijf met een Achterhoekse mentaliteit.
 • Een platte organisatie met korte lijnen en een leuke werksfeer.
 • Een bedrijf waar hard gewerkt wordt, maar waar ook voldoende ruimte is voor gezelligheid en werkplezier.

 

Enthousiast?
Ben jij enthousiast en heb jij zin om samen met ons op ontdekkingstocht in de techniek te gaan? Zet dan nu jouw talent in en meld je direct bij ons. Uiteraard mag je ook direct langskomen bij ons kantoor. Je bent van harte welkom aan de Koningslinde 10B in Lichtenvoorde. Kan je direct eens maken met de mensen achter Straatman. Dare to go higher.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  * verplichte velden