Menu
Menu

Nieuwe opdracht: 30 appartementen Agnietenstraat te Gouda

Voor dit project wordt het voormalige stadskantoor gelegen in het centrum van Gouda getransformeerd tot een woongebouw van 5 lagen met in totaal 30 appartementen. Dit project betreft de laatste fase van de transformatie van het voormalige stadskantoor.

De appartementen hebben een oppervlakte van 59 tot 100 m2. Bovendien beschikken de appartementen over ruime buitenruimtes. Naast de bestaande dakterrassen, worden er 17 riante balkons geplaatst. Deze zullen bijdragen aan de bruikbaarheid en leefbaarheid van de appartementen en de aantrekkingskracht van het gebouw vergoten. Daarnaast zal de architectonische uitstraling van de ruime balkons van toegevoegde waarde zijn voor het straatbeeld.

In opdracht van VastBouw Oost B.V. zullen wij de balkons voorzien van plaatbalustraden. De gewalste panelen krijgen een verlopend perforatie patroon. Om de veiligheid van de bewoners te waarborgen wordt er rekening gehouden met de grootte van de perforatie. Het onderste gedeelte van de panelen krijgt een kleinere perforatie, zodat het hekwerk niet opklimbaar is. De perforatie wordt pas groter vanaf 700mm ten opzichte van het loopvlak.

Tevens zullen wij de spiltrappen inclusief kooien en de privacyschermen leveren en monteren. De privacyschermen worden in de kleur antraciet gecoat.

 

Project:                     30 appartementen Agnietenstraat

Locatie:                     Gouda

Opdrachtgever:        VastBouw Oost B.V.

Architect:                  JADE architecten 

 

Bron afbeelding: VastBouw Oost B.V.

Agnietenstraat Gouda

Laatste nieuws