Menu
Menu

Straatman Academy

De ervaring van Chris Bonnes.

Straatman biedt studerende jongeren de mogelijkheid om in de praktijk te ervaren hoe het is om te werken in de techniek: De Straatman Academy. Elke zaterdag zijn de deuren van ons kantoor en onze productielocatie geopend voor deze enthousiastelingen.
In dit artikel lees je hoe Chris Bonnes, een van de jongeren die hiervan gebruik heeft gemaakt, de periode bij Straatman heeft ervaren.

 

Hoe ben je bij Straatman terecht gekomen?
Ik ben bij Straatman terecht gekomen nadat ik opzoek was naar een zaterdagbaan met een technische achtergrond. Hierop volgde een snelle reactie en kon ik al gauw een proefperiode starten. Het fijne van de proefperiode was dat ik een duidelijk beeld had wat Straatman van mij verwachte en andersom.

Uit welke taken bestonden je werkzaamheden?

Tijdens mijn periode bij Straatman, als zaterdagkracht, vervulde ik de rol junior project engineer en werkte met het tekenprogramma HICAD. Met HICAD heb ik werkzaamheden verricht zoals het bouwkundig optekenen, van onder andere balustraden en trappenhuizen en het maken van overzichtstekeningen. Wat ik zeer prettig vond, was dat Straatman mij de ruimte en tijd bood om mijzelf te ontwikkelen. Er heerste een gezellige en gezonde werksfeer, waar collega’s altijd voor je klaarstaan.

Wat vond je ervan?
Over het algemeen vond ik de tijd bij Straatman zeer vlot gaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad, en daarom zal ik altijd met een tevreden gevoel terugkijken tijdens mijn periode bij Straatman.

 

Wij wensen Chris veel succes met het vervolg van zijn studie en wie weet zien we je in de toekomst nog weer eens terug!

Laatste nieuws

Ben jij geïnteresseerd in onze Academy?

Bekijk onze vacature via onderstaande link en get connected!

Vacature