Menu
Menu

Nieuwe opdracht: 42 appartementen Klapwijkse Pier 4 & 5 te Berkel en Rodenrijs

Het project Klapwijkse Pier wordt in fasen gerealiseerd. In totaal worden er 5 appartementengebouwen gebouwd. Na Klapwijkse Pier 1 en 2, mogen wij nu ook onze producten voor het laatste project leveren. Dit project omvat de realisatie van de laatste twee appartementengebouwen genaamd Dotterbloem en Lisdodde. Dotterbloem zal bestaan uit 23 royale 3- en 4-kamerappartementen en Lisdodde krijgt 19 riante 3- en 4-kamerappartementen.

De woonoppervlakten van de appartementen variëren van 83 m3 tot zo’n 200 m2. Daarnaast bestaat elk appartement uit een woonkamer met (half) open keuken en twee of drie slaapkamers.

Bovendien beschikt elk appartement over een ruim balkon of (dak)terras met uitzicht op de natuurlijke omgeving. De oppervlakten van deze buitenruimtes variëren van 11 tot ruim 50 m2.

In opdracht van Bouwbedrijf Wagemakers B.V. mogen wij de balkons van de appartementengebouwen voorzien van glas- en lamelbalustraden. In de zuidgevel komen zowel glasbalustraden als lamelbalustraden. Daarnaast zullen wij de privacyschermen, voorzien van gelaagd glas en een gematteerde folie, leveren en monteren.

 

Project:                          42 appartementen Klapwijkse Pier 4 & 5

Locatie:                          Berkel en Rodenrijs

Opdrachtgever:             Bouwbedrijf Wagemakers B.V.

Architect:                       wUrck architectuur stedenbouw landschap B.V.

 

Bron afbeeldingen: Klapwijkse Pier

Klapwijkse Pier Berkel en Rodenrijs

Laatste nieuws