Menu
Menu

Afgerond project: 45 appartementen Parkblok te Terwijde Utrecht

Plegt-Vos West B.V. heeft het woonproject genaamd Parkblok in Terwijde Utrecht gerealiseerd. Dit project bestaat uit 45 appartementen, welke zijn verdeeld over twee torens van 3 en 6 verdiepingen. De torens staan in verbinding met elkaar middels een gemeenschappelijke plint en zijn te vinden aan de rand van het Waterwinpark tussen water en groen.

Het verschil in uitstraling van de torens maakt dat de torens beide hun eigen architectonische karakter hebben. Zo is het lage bouwdeel voorzien van lamelbalustraden en is er voor het hoge bouwdeel gekozen voor glasbalustraden.

Een ander opvallend architectonisch verschil is de gevelbekleding: het lage bouwdeel is uitgevoerd in metselwerk en het hoge bouwdeel is afgewerkt met witte aluminium beplating. De plint en de collectieve daktuin met uitzicht over het water aan de achterzijde en het park aan de voorzijde verbinden deze torens juist weer met elkaar.

Voor dit nieuwbouwproject heeft Straatman de productie en montage van de volgende producten voor haar rekening genomen:

  • glasbalustraden
  • lamelbalustraden
  • muurleuningen
  • privacyschermen
  • steektrappen

Wij bedanken Plegt-Vos West B.V. voor het vertrouwen en de prettige samenwerking tijdens dit inspirerende nieuwbouwproject!

 

Project:                         45 appartementen Parkblok

Locatie:                         Terwijde Utrecht

Opdrachtgever:            Plegt-Vos West B.V.

Architect:                      BFAS architectuur en stedenbouw

 

Bron afbeeldingen: BFAS architectuur en stedenbouw

45 appartementen Parkblok Terwijde Utrecht

Laatste nieuws