Menu
Menu

Afgerond project: De Entree in Haarlem

Ruim twee jaar geleden is Bouwgroep Dijkstra Draisma begonnen met het nieuwbouwproject “De Entree in Haarlem”. In januari j.l. is dit gehele project bestaande uit twee woonblokken met daarin in totaal maar liefst 188 woningen, 49 royale eengezinswoningen en 139 appartementen afgerond! Ieder woonblok is ontworpen door een andere architect en heeft een eigen stijl en karakter. Zo zijn de woonblokken onder andere te onderscheiden in kleurgebruik, hoogte en gevelgeleding.

Blok W3 is ontworpen door Inbo en kenmerkt zich o.a. door de balkons voorzien van transparante, bruin gekleurde glasbalustraden. Daarnaast is blok W4 ontworpen door Heren 5 Architecten. Dit is een woontoren gelegen op de hoek van de Schipholweg en de Amerikaweg. In deze woontoren is veel dynamiek voor wat betreft metselwerk in de gevel gebruikt. Tevens is er bij dit gebouw gekozen voor schuin naar beneden aflopende, transparante glasbalustraden met een extra handregel.

Met de productie en montage van de volgende Straatman producten heeft Straatman haar steentje bij mogen dragen aan dit mooie nieuwbouwproject:

  •  glasbalustraden
  •  lamelbalustraden
  •  poort
  •  muurleuningen
  •  steektrap
  •  spiltrappen

Het Straatman team is trots op het eindresultaat en kijkt met een goed gevoel terug op de fijne samenwerking met Bouwgroep Dijkstra Draisma. Er is met veel plezier en passie gewerkt aan dit bijzondere nieuwbouwproject en daarom willen wij Bouwgroep Dijkstra Draisma nogmaals bedanken voor de opdracht!

 

Project:                         De Entree

Locatie:                         Haarlem

Opdrachtgever:            Bouwgroep Dijkstra Draisma

Architect:                      Inbo & Heren 5 Architecten 

De Entree Dijkstra Draisma

Laatste nieuws