Menu
Menu

Cross Border Talent Program: Marten Duday

Straatman neemt deel aan het Cross Border Talent Program. Dit project is bedoeld voor bedrijven uit de grensregio met grensoverschrijdende ambities. De Cross Border Talent studenten zetten zich in om het grensoverschrijdende vraagstuk van het bedrijf waaraan ze gekoppeld zijn te onderzoeken. Vervolgens gaan ze de resultaten van hun marktonderzoek uitvoeren.

Via het Cross Border Talent Program zijn wij met Marten Duday in contact gekomen. Marten is student Wirtschaftsingenieurwesen Maschinenbau (Technische bedrijfskunde) aan de Fachhochschule Münster in Steinfurt.

Bachelor-onderzoek en traineeship

Onlangs is Marten bij ons begonnen aan zijn afstudeeronderzoek. De komende maanden zal hij werken aan een aantal vraagstukken rondom de positionering van onze producten op de Duitse markt en de communicatie met onze Duitse klant.

Zo gaat Marten onderzoek doen naar de gewenste producten van de Duitse klant en de huidige trends op het gebied van balustraden en trappen in Duitsland. Tevens zal hij bezig gaan met het optimaliseren van onze website voor de Duitse klant. Op basis van dit onderzoek gaat Marten een marketingstrategie opstellen voor de positionering van ons bedrijf en onze producten op de Duitse markt. Wij zijn erg benieuwd naar zijn bevindingen en kijken uit naar een prettige samenwerking.

Nadat Marten zijn onderzoek afgerond heeft, zal hij een traineeship bij ons gaan volgen. Tijdens zijn traineeship zal Marten zijn bevindingen ook daadwerkelijk toepassen en uitvoeren.

Cross Border Talent: Marten Duday

Laatste nieuws