Menu
Menu

Dare to join us!

Straatman heeft nieuwe vacatures op haar website geplaatst. Ben jij op zoek naar een functie binnen ons jonge enthousiaste team van experts op het gebied van balustraden en trappen? Dan komen wij graag met jou in contact! Bekijk hieronder onze nieuwe vacatures en reageer direct op de vacature die bij jou past!

Fulltime (Leidinggevend) Monteur buitendienst

Als (leidinggevend) Monteur buitendienst ben je de contactpersoon tussen de klanten van Straatman en andere toeleveranciers. Samen met je collega’s, ga je in een team van 2 of 4 monteurs op pad door heel Nederland. Je levert en monteert de producten en zorgt hierbij voor een kwalitatief goede afwerking. Het inmeten, afwikkelen van klachten en service behoren ook tot je takenpakket.
Je plant de verschillende projecten vooruit en houdt hierbij rekening met de werkvoorbereiding, onderaannemers en opdrachtgever. Je zet jezelf en je collega’s zo optimaal mogelijk in, waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staan. Samen met je team zorg je voor een tevreden klant!
Meer informatie en reageren…

Fulltime Lasser

Als lasser zal je onze afdeling productie ondersteunen en ben je zelfstandig aan het werk. Je bent voortdurend bezig met uitdagende projecten, geen dag is hetzelfde! Vanaf tekening maak je diverse staalconstructies, stel je onderdelen samen en last deze ook af. Straatman werkt met ‘rupsloos’ lassen, waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

De werkzaamheden bespreek je voor-, tijdens- en na je werk, samen met je leidinggevende. Naast het lassen, verricht je ook montage en assemblage werkzaamheden conform klantwens. Om het eindproduct te realiseren, behoren aftekenen, zagen, boren, slijpen en afbramen ook tot je werkzaamheden. Ten alle tijden ben je verantwoordelijk voor het correct aflassen en afwerken van het product en voer je controles uit.
Meer informatie en reageren…

Straatman-Rechte-steektrap-ST-VHS-Afb-2

Laatste nieuws

Meer informatie

Wilt u een meer informatie over alle openstaande vacatures? Bekijk dan onderstaand overzicht.

Werken bij Straatman