Menu
Menu

De DRIVE van …

Ronald Engelberts

In deze nieuwe categorie: ‘De Drive van…’ kijken we steeds naar de Drive van een van de schakels van onze smart connections. Dit kan een medewerker van Straatman zelf, een leverancier, opdrachtgever of architect zijn. Alleen samen met al deze schakels in het proces kunnen we bouwen aan slimme verbindingen. 

Vandaag de drive van: Ronald Engelberts

Dit jaar viert hij zijn 25-jarig jubileum bij Straatman. We kunnen dus wel zeggen dat Straatman in zijn DNA zit.
Als 17-jarige jongen begint de carrière van Ronald bij Straatman. Op dat moment is Straatman nog geen balustrade specialist maar er werden diverse stalen producten geproduceerd. Op dat moment werkt hij in de productie.
Een aantal jaren later maakt Ronald de switch naar de engineering waar hij zich in de jaren die volgen zich heeft opgewerkt tot senior project engineer. Hier is hij aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en zet hij de eerste stappen in het engineeringsproces.

Het ontwerpen van balustraden, trappen, privacy schermen en aanverwante producten behoort tot zijn werkzaamheden. Wat het echt uitdagend maakt is dat alle oplossingen constructief getoetst moeten worden. Ook hierin heeft Ronald zich de afgelopen jaren ontwikkeld.

‘Ik krijg er energie van wanneer een project soepel loopt’ hierin is een heldere en duidelijke communicatie een belangrijke factor.
In het voortraject worden de uitgangspunten afgestemd met opdrachtgever en architect. Daardoor zijn de verwachtingen helder en zitten er in de uitwerkingen van het project geen verrassingen.
‘Ook vind ik het prettig wanneer een project wat uitdagingen bevat: bijvoorbeeld ingewikkelde trapconstructies of grote (renovatie-)werken waar de uitdaging vooral in de omvang schuilt’
Dit maakt zijn werkzaamheden erg variabel en uitdagend.

Building smart connections: Wij leggen de verbinding met onze opdrachtgevers, door onze platte structuur, korte lijnen en heldere communicatie.

Laatste nieuws

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of onze DRIVE inzetten voor uw project?
Leg dan snel een connectie met ons via onderstaande knop

Contact