Menu
Menu

Digitaal werken: nu ook op onze productieafdeling

In het kader van de digitalisering binnen Straatman, is er op 19 maart een nieuwe software genaamd Shopfloor Control op onze productieafdeling geïntroduceerd. Met behulp van deze informatievoorziening hebben onze productiemedewerkers direct inzicht in de status van de orders en de geplande werkzaamheden. 

Door digitaal werken gaat het verstrekken van informatie over orders sneller, nauwkeuriger en efficiënter

Hoe werkt het?

Via een tablet of een scherm op onze productievloer kunnen onze productiemedewerkers vanaf nu alle informatie zien over de bewerkingen en de orders. Zo zorgt deze software ervoor dat geplande werkzaamheden en de start- en einddata van elke order worden weergegeven. Hierbij worden wijzigingen direct doorgevoerd, zodat de informatie altijd up-to-date is. Dit reduceert de kans op fouten.

Tevens kunnen onze productiemedewerkers met deze software hun uren boeken en productietekeningen opvragen voor elke order. Ook kan elke productiemedewerker opmerkingen achterlaten bij de productietekeningen.

De voordelen

Digitaal werken op de productieafdeling zorgt voor flinke tijd- en kostenbesparingen. Zo is de werkvoorbereiding in staat om sneller productiemappen te maken dan voorheen. Daarnaast wordt er minder papier gebruikt en zullen we uiteindelijk overgaan op papierloos werken. Tevens gaat het verstrekken van informatie sneller, nauwkeuriger en efficiënter.

Om onze productiemedewerkers kennis te laten maken met digitaal werken, hebben ze een training in het gebruik van Shopfloor Control gekregen.

Laatste nieuws