Menu
Menu

Brainstormen tijdens onze DRIVE bijeenkomsten

Iedere maand vindt er bij Straatman een DRIVE bijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst komen alle afdelingen bij elkaar om de laatste ontwikkelingen en ideeën met elkaar te delen. Op deze manier krijgt iedere medewerker de kans om invulling te geven aan onze innovatieve visie.

Bij Straatman streven we voortdurend naar innovatie en de verbetering van de interne samenwerking. De DRIVE bijeenkomsten helpen hier zeker aan mee en vormen dan ook een onderdeel van onze Lean werkwijze.

Waar komt ”DRIVE” vandaan?

Deze bijeenkomsten zijn vernoemd naar onze bedrijfscultuur. Onze bedrijfscultuur en organisatie zijn gebaseerd op een lerende omgeving met een directe omgangsvorm. Zo hebben wij leertrajecten en coachen wij onze medewerkers om individuele ontplooiing te stimuleren.

Deze aspecten van onze bedrijfscultuur en organisatie hebben wij samengevoegd tot ”DRIVE”. DRIVE staat voor daadkrachtig, resultaatgericht, innovatief, vakkundig en efficiënt.

We stimuleren de interne samenwerking door maandelijks met ons gehele team van gedachten te wisselen over de bedrijfsprocessen.

Indeling

De afdelingen wijzen zelf een spreker aan voor iedere bijeenkomst. Bovendien komt er iedere maand een andere spreker aan de beurt, zodat iedereen de kans krijgt om de ontwikkelingen van de desbetreffende afdeling te vertellen. Na het verhaal van iedere spreker, kunnen de medewerkers vragen stellen. Nadat alle afdelingen aan het woord zijn geweest, is het tijd voor de rondvraag.

Naast het brainstormen en het delen van de laatste ontwikkelingen, komen er tijdens de bijeenkomsten ook andere zaken aan bod. Zo worden er af en toe ook personeelsleden gehuldigd wegens een jubileum. Daarnaast worden de bijeenkomsten ingevuld met korte workshops voor het hele bedrijf.

Laatste nieuws