Menu
Menu

NEW YEAR. NEW NAME.

Om onze professionalisering verder uit te dragen gaat Montage – en Constructiebedrijf Straatman BV verder onder haar nieuwe bedrijfsnaam:

Straatman building smart connections BV

 

De wijziging
Een naamswijziging die verder gaat dan alleen een wijziging in jullie administratieve systeem (alhoewel we jullie wel graag willen vragen de bedrijfsnaam aan te passen). Er zit van onze kant uit een duidelijke en mooie visie achter. Wij hebben ons meer en meer ontwikkeld van productgerichte organisatie naar klantgerichte of behoefte gestuurde organisatie.

Waardevol
Als team Straatman willen wij de beste zijn in het ontwikkelen en realiseren van slimme producten & oplossingen. Toegevoegde waarde en optimale service bieden voor onze klanten; daar gaan we voor. Dat vraagt om meer dan alleen goede producten leveren. Dat vraagt om echt het verschil willen maken. Met extra diensten en services. En met nieuwe mensen en hun expertises. Onze focus? Hightech maatwerkoplossingen met een persoonlijke twist.

Onze visie
Waarom building smart connections? Wij geloven in het creëren van de juiste connecties. Verbindingen in en rondom gebouwen. Tussen gebruiker & gebouw, architect & aannemer, boven & beneden, binnen & buiten, mensen & mogelijkheden of kennis & kwaliteit. Veilig, visueel aantrekkelijk en verrassend. Altijd. Daarmee maken we echt het verschil nu en in de toekomst. Voor onze medewerkers en klanten.

Daarom kiezen wij voor een naamswijziging. Maar wat niet wijzigt is de betrokkenheid bij onze mensen, klanten en projecten. Die verbinding wordt alleen maar sterker. Tenminste als het aan ons ligt. Zo gaan wij samen voor succes.

Wat ga je zien?
Bij een naamswijziging hoort ook een wijziging qua visuele identiteit. Dat wil zeggen: een nieuw logo, een nieuwe uitstraling, een nieuwe huisstijl. Dat ga je zien op al onze communicatiemiddelen en -activiteiten. Dit zal gefaseerd gebeuren gedurende 2020.

We beginnen eind deze week met de restyle van de website (buildingsmartconnections.nl) en onze social media kanalen. Dus blijf ons volgen.

Wat ga je merken?
Uiteraard blijven we met beide benen op de grond, maar we zijn er wel trots op dat we een steeds breder pakket kunnen aanbieden. Slimme oplossingen ontwikkelen voor en het realiseren van trappen, balustraden, poorten, luifels of privacyschermen. Van idee tot oplevering. En dat ga je merken. Dus daag ons maar eens uit.

Tot slot gaan we nog consistenter werken vanuit de volgende 3 V’s:

  • Veilig
  • Visueel sterk
  • Verrassend

Alles wat we bij Straatman doen, doen we vanuit deze drie pijlers.

Laatste nieuws

vakantie 2020

vakantie 2020

29 juli 2020 - 11:01
Daar waar wij ons het hele jaar inzetten om een veilige buitenruimte te creëren waar de bewoners kunnen ontspannen
Ons bezoek aan de beurs digitalBAU in Keulen
Digital Bau

Ons bezoek aan de beurs digitalBAU in ...

26 februari 2020 - 8:11
Van 11 februari t/m 13 februari j.l. werd de digitalBAU beurs voor de eerste keer gehouden. Deze beurs is gericht op digitale oplossingen voor de bouwindustrie en is ontstaan uit [...]
Afgerond project: De Entree in Haarlem
De Entree Dijkstra Draisma

Afgerond project: De Entree in Haarlem

19 februari 2020 - 8:35
Ruim twee jaar geleden is Bouwgroep Dijkstra Draisma begonnen met het nieuwbouwproject “De Entree in Haarlem”. In januari j.l. is dit gehele project bestaande uit twee [...]
Nieuwe opdracht: Kop Grasweg te Amsterdam
Kop Grasweg Amsterdam

Nieuwe opdracht: Kop Grasweg te ...

5 februari 2020 - 8:25
Op de kop van de Grasweg in Amsterdam-Noord gaat Kop Grasweg C.V. (Amvest en Hurks) in samenwerking met de Alliantie een plan met 3 woonblokken, luxe appartementen en commerciële [...]