Menu
Menu

Nieuwe opdracht: Cruquius Binnenbocht te Amsterdam

In opdracht van Amvest realiseert Koopmans Bouwgroep B.V. het project Cruquius Binnenbocht op het Cruquiuseiland te Amsterdam. Dit project bestaat uit drie verschillende deelprojecten. Het eerste gebouw genaamd de Bocht krijgt 124 appartementen en 700m² aan commerciële ruimtes. De Loods zal bestaan uit 8 liftwoningen en het appartementengebouw genaamd 2Peer krijgt 24 woningen. 

De drie gebouwen krijgen allemaal hun eigen unieke karakter. De Bocht wordt een licht en modern gebouw met een volume dat trapsgewijs oploopt van 7 tot 15 lagen. Het tweede gebouw wordt een karakteristieke loods met een industriële sfeer. Het appartementengebouw 2Peer is bedoeld voor jonge mensen die samen een woning delen. De houten elementen geven het gebouw een stoer karakter.

Tevens wordt er een drielaagse inpandige parkeergarage met daar bovenop een binnenhof gerealiseerd.

In opdracht van Koopmans Bouwgroep B.V. mogen wij de spil- en steektrappen leveren en monteren. Daarnaast mogen wij de balkons voorzien van 1100 meter glasbalustraden en 100 meter spijlbalustraden. Ook mogen wij 500 meter aan lamelbalustraden voor in de trappenhuizen en voor de Franse balkons leveren en monteren. Tevens behoort het leveren en monteren van 150 meter aan muurleuning tot deze opdracht.

 

Project:                           Cruquius Binnenbocht

Locatie:                           Amsterdam

Opdrachtgever:              Koopmans Bouwgroep B.V. Enschede

Architect:                        LEVS architecten

 

Bron afbeeldingen: LEVS architecten

Cruquius Binnenbocht te Amsterdam

Laatste nieuws