Menu
Menu

Nieuwe opdracht: Klein Where te Purmerend

Momenteel is Scholtens Groep bezig met de ontwikkeling van het project Klein Where in Purmerend.Dit project omvat de realisatie van een gloednieuw appartementencomplex bestaande uit 8 bouwlagen en in totaal 62 huurappartementen.

Het bijzondere aan het appartementencomplex is de speciale vorm van het woongebouw. Het woongebouw krijgt namelijk een ronde entree-gevel en een aflopende achtergevel. Dit typeert de bijzondere vormgeving van het gebouw. Tevens zal het gebouw met deze vormgeving inspelen op de stedenbouwkundige en landschappelijke kwaliteit van de locatie aldus projectontwikkelaar Jeroen Klinkert van Segesta.

Scholtens Groep heeft Straatman opdracht gegeven om het nieuwe appartementencomplex te voorzien van de volgende producten:

  •  glasbalustraden
  •  steektrappen
  •  spijlen (trap)balustraden
  •  poort + kooi
  •  muurleuningen

Het Straatman team verheugt zich erop om voor dit mooie nieuwbouwproject aan de slag te gaan. Namens het gehele team willen wij Scholtens Groep daarom bedanken dat zij ons deze opdracht gegund hebben. We gaan er samen iets moois van maken!

 

Project:                     Klein Where 62 appartementen

Locatie:                     Purmerend

Opdrachtgever:        Scholtens Groep Wognum

Architect:                  Hooyschuur architecten & adviseurs

 

Bron afbeeldingen: Scholtens Groep Wognum 

Klein Where te Purmerend

Laatste nieuws

vakantie 2020

vakantie 2020

29 juli 2020 - 11:01
Daar waar wij ons het hele jaar inzetten om een veilige buitenruimte te creëren waar de bewoners kunnen ontspannen
Ons bezoek aan de beurs digitalBAU in Keulen
Digital Bau

Ons bezoek aan de beurs digitalBAU in ...

26 februari 2020 - 8:11
Van 11 februari t/m 13 februari j.l. werd de digitalBAU beurs voor de eerste keer gehouden. Deze beurs is gericht op digitale oplossingen voor de bouwindustrie en is ontstaan uit [...]
Afgerond project: De Entree in Haarlem
De Entree Dijkstra Draisma

Afgerond project: De Entree in Haarlem

19 februari 2020 - 8:35
Ruim twee jaar geleden is Bouwgroep Dijkstra Draisma begonnen met het nieuwbouwproject “De Entree in Haarlem”. In januari j.l. is dit gehele project bestaande uit twee [...]