Menu
Menu

Nieuwe opdracht: Kop Grasweg te Amsterdam

Op de kop van de Grasweg in Amsterdam-Noord gaat Kop Grasweg C.V. (Amvest en Hurks) in samenwerking met de Alliantie een plan met 3 woonblokken, luxe appartementen en commerciële ruimtes ontwikkelen.

De 3 woonblokken zullen in totaal uit 136 koop- en huurappartementen en 3.800 m² aan commerciële ruimte komen te bestaan. Daarnaast ligt de locatie van de woonblokken direct aan het IJ. Het doel is om deze locatie te ontwikkelen tot een duurzame wijk voor wonen en werken. Sterker nog: de ambitie van Hurks en Amvest bij dit project is dat het het meest duurzame en circulaire nieuwbouwproject in de woningbouw wordt.

Kop Grasweg bestaat uit 3 deelprojecten. In woonblok C1 (afbeelding rechtsboven) zullen 46 sociale huurwoningen worden gerealiseerd. Woonblok C5 (afbeelding linksboven) komt te bestaan uit 62 appartementen en woonblok C7 (afbeelding linksonder) omvat 28 appartementen.

Slokker Bouwgroep heeft ons dit mooie nieuwbouwproject gegund en daar zijn wij ze dankbaar voor! Zo mag het Straatman team voor de 3 woonblokken de volgende producten produceren en monteren:

  • In totaal 1,5 km aan lamelbalustraden
  • glasbalustraden
  • stalen steektrappen
  • trapbalustraden
  • privacyschermen

 

Project:                     136 app. Kop Grasweg

Locatie:                     Amsterdam

Opdrachtgever:        Slokker Bouwgroep

Architect:                 Blok C1:    Atelier PUUUR

…………………………………..Blok C5:    Nine Oaks……………………………..

…………………………………..Block C7:  CHANGE architectuur & stedenbouw B.V.

 

Bron afbeeldingen: Atelier PUUUR, Nine Oaks, CHANGE architectuur & stedenbouw B.V.

Kop Grasweg te Amsterdam

Laatste nieuws