Menu
Menu

Nieuwe opdracht: Yours blok A te Leiden

Bouwcombinatie De Leidse Schans realiseert momenteel de 2e fase van het project Yours. Het project Yours betreft de realisatie van een studentencampus genaamd de ‘Leidse Schans’. Momenteel zijn wij onze producten voor Blok E en F van het project aan het monteren. Daarbij mogen wij nu ook onze producten voor Blok A, de laatste fase van het totale project, leveren en monteren.

Blok A bestaat uit 424 startersappartementen en 197 studentenwoningen en een parkeergarage. De campus is geschikt voor studenten, starters en doorstromers. Het ligt ten zuiden van het centrum en is goed bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. De campus zal naar verwachting eind 2020 afgerond zijn.

In opdracht van Bouwcombinatie de Leidse Schans mogen wij de nieuw te bouwen appartementen voorzien van balustraden. Ook mogen wij franse balkon balustraden, spiltrappen, trapbalustraden en muurleuningen leveren en monteren. Daarnaast mogen wij ervoor zorgen dat onze lamelbalustraden langs het leefdek worden gemonteerd.

 

Project:                           Yours blok A (De Leidse Schans)

Locatie:                           Leiden

Opdrachtgever:              Bouwcombinatie De Leidse Schans (VORM en Ballast Nedam)

Architect:                        Mecanoo

 

Bron afbeeldingen: VORM

Yours blok A te Leiden

Laatste nieuws