Menu
Menu

Nieuwe website!

In de huidige tijd van innovatie en nieuwe technieken moet je als bedrijf zorgen dat je deze nieuwste technieken bijhoudt. Straatman doet dat niet. Nee, wij proberen altijd de ontwikkelingen een stap voor te zijn, We Dare to go Higher! In dit artikel leest u hier meer over.

Dare to go higher!

Dit is natuurlijk een directe verwijzing naar de trappen en balustraden die je faciliteren om daadwerkelijk de hoogte op te zoeken.
Tegelijkertijd is het een uitdaging. Aan u als architect of aannemer om verder te gaan dan tot dusver gedaan is.
Samen met u zoeken we naar de grens van wat kan, wat maakbaar en veilig is. Ga een niveau hoger in design, in kwaliteit en in afwerking. Straatman denkt met u mee en laat zich ook graag door u uitdagen.

Engineering & Design

In onze lijn Engineering en Design zoeken wij graag samen met u naar nieuwe oplossingen voor balustraden en trappen in staal, aluminium, RVS en glas. Door slimme engineering weten wij als geen ander uniek design te combineren met een duurzaam en betaalbaar eindresultaat.

Quality Products

Beproefde kwaliteit. Dat is wat wij leveren met onze producten. Onder de kopjes Balustraden en Trappen vindt u een groot deel van onze standaard producten. Straatman Quality Products staat voor balustrades en trappen met een doordacht design. De vele mogelijkheden in afwerking maken de producten van Straatman bijzonder geschikt voor uiteenlopende architectuurstijlen, van extravert tot ingetogen.Het mooie van onze producten is dat wij maatwerk leveren. Ook onze standaard producten kunnen hierdoor voorzien worden van kleine wijzigingen in materiaalkeuze en/of afwerking. Neem contact op met ons om hierover te brainstormen met een van onze experts.

Inspiratie

Zoals eerder in dit artikel te lezen was, laten wij ons graag uitdagen om verder te gaan in design en kwaliteit. Op de inspiratiepagina plaatsen wij regelmatig nieuwe beelden om een beeld te geven van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van balustraden en trappen. U kunt hier gebruik maken van de filterknoppen om alleen de beelden te krijgen van de productsoort waarnaar u op zoek bent.

Balustraden en Trappen

Deze twee pagina’s zijn ook een typisch voorbeeld van Dare to go higher. Van onze standaard producten hebben wij gerenderde beelden gemaakt welke exact laten zien hoe onze balustraden en trappen er op uw gebouw uit zullen gaan zien.
Ook zijn er van onze producten 3D-modellen te downloaden. Hierdoor kunt u tijdens het tekenen direct onze balustraden meenemen in het ontwerp.

Referenties

Hét bewijs van onze expertise zijn natuurlijk de gerealiseerde projecten. Op de referentiepagina vindt u een greep uit de projecten waarvoor Straatman de balustraden en trappen heeft mogen leveren. Wilt u hier gaan kijken? Maak dan gebruik van de handige navigatietool onderaan de pagina.

Dare-to-go-Higher-web
IMG_7261-web
Straatman-Steektrap-ST-VHS-Afb-2

Laatste nieuws

Feedback

Heeft u feedback op onze website? Wij horen dit graag van u zodat wij u in de toekomst nóg beter van dienst kunnen zijn.

Feedback