Menu
Menu

Een kijkje achter de schermen: nieuws vanuit Karlstad, Zweden

Zoals u wellicht is opgevallen wordt de nieuwspagina op onze website regelmatig geupdate met artikelen over interessante ontwikkelingen binnen Straatman. Artikelen wat betreft nieuwe opdrachten, afgeronde projecten, onze (nieuwe) medewerkers, innovatieve werkwijzen binnen Straatman en artikelen zoals deze welke u “een kijkje achter de schermen” geven. In dit artikel vertel ik, Renske Wiegerinck, u over mijn functie als Online Marketeer bij Straatman Balustraden en Trappen.

Twee jaar geleden ben ik bij Straatman begonnen als administratief medewerkster. Momenteel werk ik als Online Marketeer. Ik ben erg blij met mijn bijbaan als Online Marketeer bij Straatman. Het sluit erg goed aan op mijn interesses en mijn opleiding. Ik studeer International Business and Languages aan het Saxion te Enschede en ben me de afgelopen jaren gaan verdiepen in Marketing en grafisch design.

Werkzaamheden

Als Online Marketeer ben ik verantwoordelijk voor het updaten van onze website. Dit houdt o.a in dat ik mij bezig houd met het schrijven van content voor de nieuwspagina op onze website. Ook zorg ik ervoor dat de inspiratie- en referentiepagina op onze website regelmatig aangevuld worden met interessante voorbeelden en toepassingen van onze producten. Daarnaast schrijf ik posts voor de social media kanalen (LinkedIn, Twitter, FacebookInstagram) van Straatman.

Het schrijven van artikelen/posts en het verzamelen en plaatsen van beeldmateriaal vind ik erg leuk om te doen. Ik kan mijn creativiteit kwijt in het schrijven van de teksten en daarnaast kan ik me verdiepen en ontwikkelen in web design.

Studeren en werken in Zweden

Momenteel ben ik voor een semester in Zweden om een minor te volgen aan de KAU (Karlstad University). Dit houdt in dat ik de aankomende maanden lessen ga volgen over web design, communicatie & digitalisatie en cultuur & globalisatie. Op dit moment ben ik veel bezig met het opzetten en opmaken van websites.

Ik heb de mogelijkheid gekregen om ook vanuit hier door te gaan met het onderhouden van de website van Straatman. Doordat ik hier toegang heb gekregen tot alle benodigde bestanden en programma’s van Straatman kan ik mijn werkzaamheden blijven uitvoeren vanuit Zweden. Zo houd ik contact met mijn collega’s via Skype, de mail en WhatsApp.

Nieuws vanuit Zweden - Straatman

Ik ben erg blij dat ik ook hier de website mag en kan blijven onderhouden. Daarnaast kan ik op deze manier de web design lessen en mijn werkzaamheden bij Straatman goed combineren.

Hälsningar från Sverige,

Renske Wiegerinck

Nieuws vanuit Zweden - Straatman

Nieuws vanuit Karlstad, Zweden
Nieuws vanuit Karlstad, Zweden
Nieuws vanuit Karlstad, Zweden
Nieuws vanuit Karlstad, Zweden

Laatste nieuws