Menu
Menu

Ons bezoek aan de beurs digitalBAU in Keulen

Van 11 februari t/m 13 februari j.l. werd de digitalBAU beurs voor de eerste keer gehouden. Deze beurs is gericht op digitale oplossingen voor de bouwindustrie en is ontstaan uit de samenwerking tussen Messe München en BVBS – Bundesverband Bausoftware.

DigitalBAU is geschikt voor bedrijven die alles willen weten over toekomstgerichte planning en implementatie en onderhoud van gebouwen met behulp van innovatieve producten en technologieën. Tijdens deze beurs worden trends en innovatieve oplossingen voor de bouwindustrie gepresenteerd en besproken samen met gerenommeerde partners. Daarnaast worden er ook daadwerkelijk gerealiseerde digitaliseringsprojecten laten zien.

Straatman visie

Met het oog op onze visie waarin wij de beste willen zijn in het ontwikkelen en realiseren van slimme producten en oplossingen, was ook Straatman building smart connections aanwezig op de premiere van digitalBAU.

Om zoveel mogelijk toegevoegde waarde en optimale service te bieden voor onze klanten zorgen wij ervoor dat we up to date zijn van de nieuwste (digitale) ontwikkelingen en oplossingen. Onze focus ligt namelijk op het ontwikkelen en leveren van hightech maatwerkoplossingen met een persoonlijke twist.

Duitse trends & digitale bouwbranche

DigitalBAU in Keulen heeft ons nóg meer inzicht gegeven in de trends en ontwikkelingen in Duitsland en de digitale bouwbranche in het algemeen. Zeer waardevol aangezien we door onder andere deze beurzen een steeds breder pakket aan slimme oplossingen voor trappen, balustraden, poorten, luifels of privacyschermen aan onze klanten kunnen bieden.

Digital Bau

Laatste nieuws