Menu
Menu

Sales Engineer gezocht

Wat leuk dat je via LinkedIn bij ons terecht gekomen bent.
Wij zoeken een gedreven Sales Ninja die graag een stap extra zet!

Als koploper in de branche willen wij favoriet zijn en blijven van onze klanten. Gedurende het hele project en tijdens het hele proces. Een duurzame samenwerking nastreven dat drijft ons. Nu en in de toekomst. Daarin zijn we grenzeloos. Waar we niet grenzeloos in zijn is onze slagkracht op onze salesafdeling. Maar dat biedt kansen. Voor een echte SALES NINJA binnendienst (oh ja; Sales Engineer mag ook).
Word jij onderdeel van ons team?

Uitbreiding van ons team

Bekijk hier direct de vacature >>>

 

Wie zijn wij? 

Als er één partij is in de wereld die weet wat hoogwaardige afscheidingen kunnen doen voor het comfortabele gevoel van veiligheid van mensen én voor het aangezicht van een gebouw, dan is het Straatman. Straatman werkt met een team van gedreven specialisten aan slimme oplossingen op het gebied van balustraden, afscheidingen en trappen.

Bij Straatman werken we dagelijks aan producten die de veiligheid van mensen waarborgen, gebouwen toegankelijk maken en het oog verrassen. Architecten en projectontwikkelaars dagen we graag uit om de nieuwe norm te stellen in design en functionaliteit. Samen gaan we graag voortdurend een stap verder.

De specialisten van Straatman adviseren, engineeren, produceren én monteren, zodat tijdens het gehele proces de kwaliteit gewaarborgd is.


Hier zijn we trots op:

 

Wat klanten over ons zeggen:

Henk Heuvelman – Vastbouw
“Ik heb gemerkt dat Straatman op verschillende gebieden veel ontwikkelingen heeft doorgemaakt de afgelopen jaren.”

Frank Wensing – Sales Engineer
“Straatman is een jonge, frisse organisatie met een innovatief karakter.”

We zijn op zoek naar jou!

Onder het genot van een kopje koffie leren wij jou graag beter kennen en kijken we samen wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Wil je meer informatie? Bekijk dan de gehele vacature!

Bekijk de vacature