Menu
Menu

Studenten Graafschap College gaan de uitdaging aan!

Straatman neemt dit jaar deel aan het bedrijfsprojecten traject voor de vierdejaars studenten Werktuigbouwkunde aan het Graafschap College te Doetinchem. Tijdens dit traject gaan wij de samenwerking aan met een aantal gedreven studenten.

De bedoeling van dit project is dat de studenten een oplossing gaan bedenken voor een knelpunt binnen hun gekozen bedrijf. Dit gaan ze doen aan de hand van een probleemstelling die door hun gekozen bedrijf is opgesteld. In samenwerking met het bedrijf gaan de studenten dan in 20 weken een hulpmiddel ontwerpen en produceren.

De opdracht

Onze opdracht betreft het ontwerpen en produceren van een hijshulpmiddel die onze transportbokken met daarop onze producten op de verdiepingen kan zetten. Hierbij is een bouwkraan aanwezig.

De kennismaking

Een aantal weken geleden hebben wij dit bedrijfsproject gepresenteerd aan alle vierdejaars studenten Werktuigbouwkunde op het Graafschap College te Doetinchem. Al gauw kwamen we in contact met Matthijs Hoog Antink, Luuk Roelofswaard, Jesper Thuis en Jasper Sanders, vier gedreven en enthousiaste studenten die graag met ons willen samenwerken. Ook hebben we hun docent dhr. Voortman gesproken.

De studenten zijn inmiddels al op bezoek geweest voor een eerste kennismaking. We kijken erg uit naar deze samenwerking en zijn erg benieuwd naar hun idee├źn!

Laatste nieuws