Menu
Menu

Uitbreiding van ons team!

Wij hebben een nieuwe collega mogen verwelkomen in het Straatman team. In dit artikel stellen wij u graag voor aan:

Fenny Gerlings – van der Zwaag

Fenny is ons team komen versterken als Financial Controller op de administratie afdeling. Als Financial Controller voert Fenny taken uit op het gebied van financieel management.

Fenny Gerlings-van der Zwaag

De kennismaking 

Fenny heeft de opleiding HBO Accountancy afgerond. Vervolgens heeft ze een aantal jaar op de administratie afdeling van een productiebedrijf gewerkt. Fenny is via een werving- en selectiebureau in contact gekomen met Straatman. ”Via een werving- en selectiebureau heb ik informatie gekregen over de vacature voor Financial Controller bij Straatman. Het leek me toen al een jong en dynamisch bedrijf dat mee gaat met de tijd. Tijdens het eerste gesprek bij Straatman werd dit gevoel alleen maar versterkt.” 

”De medewerkers worden actief betrokken bij het bedrijf. Met haar innovatieve bedrijfscultuur blijft Straatman de concurrentie altijd een stap voor.”

Eerste indruk

Als Financial Controller verwerkt Fenny de inkomende en uitgaande betalingen, maakt de verkoopfacturen en verzorgt de belastingaangiftes. Tevens houdt Fenny zich bezig met het uitvoeren van controles op de financiële administratie. ”In het begin was het even schakelen tussen deze verschillende werkzaamheden. Ik vond het fijn dat mijn collega’s hun best hebben gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen.”

Daarnaast vindt Fenny het prettig dat ze bij Straatman voldoende vrijheid krijgt om haar eigen werkwijze toe te passen en zichzelf te ontwikkelen. Ondanks het feit dat deze functie een aantal raakvlakken heeft met mijn vorige baan, kan ik bij Straatman ook nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen. Ik krijg voldoende vrijheid om mijn werkzaamheden in te delen, waarbij ik de bevindingen terugkoppel naar de directie. De openheid vanuit de directie naar het personeel spreekt me ook erg aan.”

Fenny haar eerste indruk van Straatman was dan ook goed. ”Er heerst een goede werksfeer bij Straatman. Ook heb ik leuke collega’s die graag een praatje met je maken. Zo kun je in de pauze gezellig samen kaarten of een rondje wandelen door het buitengebied van Lichtenvoorde.” 

Fenny, namens alle collega’s wensen we je veel succes en plezier toe bij Straatman!

Laatste nieuws