Menu
Menu

Uitbreiding van ons team!

Wij hebben ons team uitgebreid met een nieuwe collega op de engineering afdeling. In dit artikel willen wij u graag voorstellen aan:

Jack Vermuë

Jack Vermuë is werkzaam als project engineer op de engineering afdeling. Hij zorgt er samen met onze andere engineers voor dat de balustraden en trappen optimaal voldoen aan de eisen en verwachtingen ten aanzien van de veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid.

Ik heb leuke collega’s die mij goed bij hebben gestaan tijdens mijn inwerkfase

De kennismaking

Vroeger heeft Jack de opleiding LTS gevolgd. Tevens heeft hij een aantal aanvullende cursussen voor verschillende tekenpakketten gedaan.
Jack leerde Straatman kennen toen hij via Google op onze website terecht kwam. ‘’Ik was van plan om van Emmeloord naar Ruurlo te verhuizen en was op zoek naar bedrijven in de buurt. Al gauw kwam ik via Google op de website van Straatman terecht. Ik zag op de website een vacature voor een project engineer met HiCAD (een 3D tekenprogramma) ervaring staan.’’ Jack is zich toen verder gaan verdiepen in de functie en het bedrijf. ‘’Ik kwam er al snel achter dat de functie als project engineer mooi aansluit bij de werkzaamheden die ik 40 jaar bij mijn vorige werkgever heb gedaan.”

Eerste indruk

Het feit dat Straatman een goede structuur en een duidelijke visie heeft spreekt Jack erg aan. Ook is hij tevreden over de sfeer binnen Straatman. ‘’Ik heb leuke collega’s die mij goed bij hebben gestaan tijdens mijn inwerkfase.’’

Jack, namens alle collega’s wensen we je veel succes en plezier toe bij Straatman!

Laatste nieuws