Menu
Menu

Uitbreiding van ons team!

Wij hebben een nieuwe collega mogen verwelkomen in het Straatman team. Daarom stellen wij u in dit artikel graag voor aan:

Kevin Hoenselaar
Kevin is bij ons begonnen als inkoper. Samen met onze andere collega’s op de inkoopafdeling verzorgt en verbetert hij het inkoopproces van Straatman.

De kennismaking
Kevin heeft de opleiding Technische Bedrijfskunde op HBO-niveau gevolgd. ‘’Ik heb destijds voor deze opleiding gekozen, omdat het een opleiding is met veel mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Het eerste wat me dan ook opviel toen ik met Straatman in contact kwam was de flexibele instelling van het bedrijf.

Kevin is via het uitzendbureau in contact gekomen met Straatman. Hij heeft toen aangegeven dat hij niet specifiek op zoek was naar een bepaalde functie. Wél stond hij open voor iedere ervaring die op zijn pad kwam. ‘’Aan de hand van een kennismakingsgesprek bij Straatman werd er een beeld geschetst van de functie die ik zou gaan vervullen. Ik vond dit een erg fijne werkwijze.’’

Eerste indruk

Eén van de taken die Kevin uitvoert is het inkopen van producten die passen bij de behoeftes van onze klanten. Ook is het benaderen van de juiste leveranciers een belangrijke taak die bij de functie van Kevin hoort. ‘’De vrijheid die ik krijg tijdens het uitvoeren van mijn werkzaamheden vind ik erg fijn. Zo krijg ik bij Straatman ook de kans om mijn eigen ideeën in te brengen voor het nieuwe ERP-systeem waar sinds kort mee gewerkt wordt.”

Kevin is tevreden over het werken binnen het jonge en dynamische Straatman team en de sfeer binnen het bedrijf. ‘’De communicatie bij Straatman loopt goed en snel door de informele sfeer die er heerst. Daarnaast spreekt het streven van het bedrijf om nooit stil te staan en voortdurend te innoveren mij erg aan.’’

Kevin, we wensen je heel veel succes en plezier toe bij Straatman!

 

Laatste nieuws

Vacatures

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vacatures binnen onze organisatie? Bekijk hier onze huidige vacatures.

Werken bij Straatman