Menu
Menu

Uitbreiding van ons team!

Wij hebben het Straatman team uitgebreid met een nieuwe collega. In dit artikel maken we kennis met:

Marcel van Uem

Marcel is bij ons begonnen als Productie-engineer op de engineering afdeling. Als productie-engineer is Marcel samen met onze andere engineers verantwoordelijk voor o.a. het maken van de 3D-modellen en 3D-tekeningen.

‘’Er heerst een goede sfeer bij Straatman. Ik vind de collega’s om mij heen erg prettig. Als ik vragen heb, komen ze mij direct helpen.’’

De kennismaking

Marcel heeft de opleiding Werktuigbouwkunde gevolgd. Vervolgens heeft Marcel tijdens zijn eerste baan leren werken met een CAD-tekenpakket. ”Na ruim 20 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt, leek het mij goed om in een andere keuken te gaan kijken. Ik keek ernaar uit om een nieuwe uitdaging aan te gaan door te werken met een voor mij nieuw product.” Marcel is via het uitzendbureau in contact gekomen met Straatman. ”Ik heb toen meteen een dag meegelopen bij Straatman, waardoor ik direct een goed beeld kreeg van het bedrijf.”

Eerste indruk

Zijn eerste indruk van de sfeer binnen Straatman is positief. ”Er heerst een goede sfeer bij Straatman. Ik vind de collega’s om mij heen erg prettig. Als ik vragen heb, komen ze mij direct helpen.” Daarnaast heeft Marcel ook een goede eerste indruk van zijn werkzaamheden bij Straatman. ”Ondanks dat ik al ervaring heb met het CAD-tekenpakket, kan ik bij Straatman nog steeds veel leren over het programma.” Ook haalt Marcel veel plezier uit het kennismaken met onze producten, de structuur en de werkwijze. Hij vindt het interessant om na te denken over hoe bepaalde werkzaamheden binnen zijn functie nog efficiënter zouden kunnen worden uitgevoerd.

”Bovendien vind ik het erg fijn dat je bij Straatman echt de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Zo ben ik op dit moment bezig om zoveel mogelijk kennis over het product en de werkwijze op te doen. Mijn streven is om steeds meer disciplines onder de knie te krijgen.” 

Marcel, namens alle collega’s wensen we je veel succes en plezier toe bij Straatman!

Laatste nieuws