Menu
Menu

Uitbreiding van ons team!

Wij hebben een nieuwe collega mogen verwelkomen bij Straatman. In dit artikel stellen wij u voor aan:

Stan Wopereis

Stan is ons team komen versterken als productiemedewerker. Hij werkt elke zaterdag op onze productieafdeling waar hij voornamelijk bezig is in de voormontagehal.

De kennismaking

Stan is dit schooljaar begonnen met de opleiding Technische Bedrijfskunde aan het Saxion te Enschede. Stan wilde daarnaast nog graag een bijbaan die aansluit op zijn opleiding. ”Ik was op zoek naar een bijbaan op de zaterdag en nadat ik via via hoorde dat ze bij Straatman nog mensen zochten heb ik gesolliciteerd. Het leek me een interessant bedrijf waar ik een nieuwe ervaring op kan doen.”¬†

Eerste indruk

Als zaterdagkracht in de productie werkt Stan voornamelijk in de voormontage. ”Ik zorg er onder andere voor dat het bedrijf schoon en opgeruimd blijft.¬†Daarnaast heb ik de verantwoordelijkheid dat alle delen voorgemonteerd worden en vervolgens bij de juiste order en bon worden geplaatst.” Stan is tevreden over zijn functie op de afdeling productie. ”Ik leer veel nieuwe dingen en ik krijg daarnaast de mogelijkheid om met leeftijdsgenoten te werken. Ik vind de werkzaamheden die bij mijn functie horen leuk om te doen.”

Bovendien is de eerste indruk van Stan over het bedrijf goed. ”Ik vind Straatman een interessant bedrijf dat groeiend is. Ook de werksfeer bij Straatman is prima en mijn collega’s zijn gemotiveerd en hardwerkend. Ik ben tevreden over de manier waarop ik begeleid word binnen mijn functie.”¬†

Laatste nieuws