Menu
Menu

Uitbreiding van ons team!

Het Straatman team heeft een nieuwe collega mogen verwelkomen. In dit artikel laten wij u graag kennis maken met:

Sven ter Woerds

Sven werkt elke zaterdag als Project Engineer op onze engineering afdeling. Samen met onze andere engineers ontwerpt en ontwikkelt Sven de 3D-modellen en 3D-tekeningen.

Artikel Sven ter Woerds

De kennismaking

Sven is vierdejaars student Werktuigbouwkunde. Hij wilde graag een baan vinden die aansluit op zijn kennis en ervaring. ”Na een tijdje te hebben gezocht op internet kwam ik op de website van Straatman terecht. Ik zag toen dat ze op zoek waren naar werknemers en stagiaires voor de afdeling engineering.” Al gauw was Sven enthousiast over Straatman en de vacature. ”Mijn interesse voor het bedrijf werd groter toen ik zag hoe innovatief en vooruitstrevend Straatman is.”

Eerste indruk

Sven nam contact op en al snel werd hij uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij Straatman. ”Tijdens mijn eerste gesprek kreeg ik een goed gevoel over het bedrijf. Ik merkte al snel dat ik vrijheid kreeg in het kiezen van mijn werkzaamheden. Er werd mij namelijk gevraagd wat ik graag wilde doen. Om een goed beeld van het bedrijf en de werkzaamheden te krijgen, heb ik toen een dag meegelopen.”  Tijdens de meeloopdag van Sven viel hem meteen op dat alle medewerkers heel behulpzaam en vriendelijk zijn. ”Dit heeft mij een rustgevend gevoel gegeven. Ook weet ik dat ik bij iedereen met mijn vragen terecht kan.”

”Ik wist dat er veel nieuwe dingen op mijn pad terecht zouden komen voordat ik echt productief kon zijn. Gelukkig krijg ik bij Straatman voldoende tijd om me te verdiepen in alle nieuwe werkzaamheden. Daarnaast vind ik de dingen die ik leer erg interessant en het levert mij extra kennis en ervaring op.”

Innovatief karakter

”Straatman is een innovatief bedrijf dat zich richt op innovatie. Deze innovatie zorgt ervoor dat de productie, de montage en de producten geoptimaliseerd worden.” De innovatieve visie van Straatman sluit aan op de werkwijze van Sven. ”Ik hou ervan om dingen te verbeteren en het bedrijf vervolgens steeds weer een stukje te zien groeien. Het innovatieve karakter van Straatman spreekt mij erg aan en geeft mij tegelijkertijd een extra motivatie.”

Sven, namens alle collega’s wensen we je veel succes en plezier toe bij Straatman!

Laatste nieuws