Menu
Menu

Nieuwe vacature: Vakantiekracht Productiemedewerker

Straatman is de specialist op het gebied van trappen, balustraden, hekken, poorten, luifels en privacy schermen. Door vele verschillende opdrachtgevers hebben wij een landelijk bereik. Onze producten worden verwerkt en voorbereid in ons productiebedrijf in Lichtenvoorde. Het gedreven team van Straatman houdt wel van een uitdaging. Bouwen, verbouwen of vernieuwen. Wij doen het allemaal!

Voor in de maanden juli en augustus zijn we op zoek naar productietoppers voor met name de afdeling staal- en werkvoorbereiding en hand- en spandiensten in en om onze productielocatie!

Profiel kandidaat

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor diverse taken in de staalwerkvoorbereiding zoals ontbramen, slijpen, zagen en sorteren. Ook zorg je er natuurlijk voor dat de werkomgeving altijd netjes en op orde is.

En verder..

– Heb je gevoel en interesse voor metaal en techniek;
– Ben je tussen de 15 en 21 jaar oud;
– Ben je fulltime beschikbaar in de maanden juli en augustus;
– Ben je nauwkeurig, zelfstandig en beschik je over genoeg doorzettingsvermogen;
– Ben je collegiaal en netjes;
– Ben je gemotiveerd en betrouwbaar.

Wat bieden wij jou..

– Genoeg afwisselend werk;
– Een fijne werksfeer;
– Werken in een moderne, veilige en ergonomisch verantwoorde omgeving;
– Salaris wordt bepaald aan de hand van je leeftijd + 1 jaar

Er is ook mogelijkheid om structureel op zaterdag te werken van 07:00 uur tot 15:00 uur om zo nog meer ervaring op te doen. Je krijgt naast je reguliere taken de ruimte om te leren lassen MIG/MAG en TIG!

Meer informatie over ons vind je op www.straatman-bsc.com

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan nu direct! Stuur jouw CV en motivatie op naar info@straatman-bsc.com

Laatste nieuws