Menu
Menu

Het Young Talent Team van Straatman

Het personeel van Straatman is de laatste tijd uitgebreid met jong talent. Wij vinden het belangrijk dat jonge mensen de kans krijgen om hun talent verder te ontwikkelen en ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Op de verschillende afdelingen worden de jonge talenten geïnspireerd om het maximale uit zichzelf te halen. Ze kunnen hun opgedane kennis toepassen in de praktijk en tegelijkertijd leren van de ervaringen van andere medewerkers. Door de groei van Straatman is de komst van jonge talenten met nieuwe inzichten erg gewenst. Kortom, Straatman investeert in de toekomst door jonge talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Iedereen is van grote waarde voor Straatman.

Straatman heeft haar team uitgebreid door op verschillende afdelingen jonge mensen met ieder hun eigen talent en niveau in te zetten. Van kader tot universitair niveau, iedereen is van grote waarde voor Straatman. De medewerkers krijgen zo de kans om te leren van elkaar. Jonge medewerkers kunnen ervaring opdoen met de werkwijze van de oude generatie. De jongere medewerkers brengen op hun beurt de nieuwste inzichten binnen het werkveld.

Inspirerende werkomgeving

Deze nieuwe inzichten ontstaan door de nieuwsgierigheid en onbevangenheid van jonge mensen. Ze zijn niet bang om fouten te maken en slaan daarom gemakkelijk nieuwe wegen in. Hiermee dragen ze bij aan de vernieuwing en de verbetering van het bedrijf. Tijdens hun zoektocht naar deze vernieuwing wisselen ze bewust of onbewust veel ideeën uit. Deze nieuwe ideeën zorgen voor een inspirerende werkomgeving waarin nieuwsgierigheid en vernieuwing de boventoon voeren. Deze werkomgeving is belangrijk om de (jonge) medewerkers te stimuleren om hun (verborgen) talenten en creativiteit te delen. Creativiteit zorgt namelijk voor nieuwe oplossingen en productverbeteringen. Bovendien is creativiteit noodzakelijk voor de groei van het innovatievermogen.

Naast de inspirerende werkomgeving zorgt ook de prettige en informele sfeer bij Straatman voor een goede samenwerking tussen de verschillende medewerkers. De diversiteit in het team van Straatman leidt ook tot veel creativiteit en organisatieontwikkeling. Het ontwikkelen van jonge talenten is daarom een investering in de toekomst van Straatman.

Jonge talenten in de Achterhoek

Ook zal onze regio gebaat zijn bij het ontwikkelen van jonge talenten. Steeds meer jonge mensen verhuizen van de Achterhoek naar de stad, omdat ze daar een studie volgen. Deze jonge mensen zoeken een bijbaan in de stad en bouwen daar hun leven op. Hoewel er in de Achterhoek veel technische bedrijven op zoek zijn naar talentvolle en creatieve jongeren, heeft dit er toch toe geleid dat de Achterhoek nu een krimpregio is.

Het is belangrijk dat de vele kansen voor jongeren op een goede en hoog opgeleide baan in de Achterhoek onder de aandacht worden gebracht. Straatman wil de krimp tegengaan door jongeren een kans te bieden om hun talenten te ontwikkelen in hun eigen, vertrouwde omgeving.

Daarnaast krijgen de jonge mensen de kans om in contact te komen met Duitsland zodat ze zich ook kunnen ontwikkelen op het gebied van internationale handel. Zo begeleidt Straatman momenteel een groepje studenten van de opleiding International Business and Languages met het uitvoeren van een marktonderzoek. Dit marktonderzoek heeft betrekking op de Euregio. De studenten hebben de taak gekregen om uit te zoeken welke kennis en middelen er nodig zijn voor Straatman om op een effectieve manier de Duitse kant van de Euregio te benaderen. Kortom, de studenten krijgen de kans om hun opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Straatman kan op haar beurt weer inspiratie halen uit de ideeën van de studenten.

Het stimuleren en begeleiden van jongeren draagt bij aan een inspirerende werkomgeving, productverbeteringen en de groei van het innovatievermogen. Drie aspecten die onmisbaar zijn voor elk bedrijf.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze jonge talenten? De komende maanden zullen er artikelen verschijnen over deze jonge talenten zodat u kennis kunt maken met de verschillende afdelingen en het complete Young Talent Team van Straatman Balustraden en Trappen!

Laatste nieuws

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar het Young Talent Team van Straatman en wilt u meer informatie?
Of: Ben jij zelf een Young Talent? Neem dan contact met ons op!

Contact