Menu
Menu

Afgerond project: 30 appartementen Agnietenstraat te Gouda

Voor dit project genaamd “Blekerspoort te Gouda” is het voormalige stadskantoor van Gouda getransformeerd naar 30 schitterende appartementen.

Deze appartementen zijn verdeeld over een woongebouw bestaande uit 5 lagen. De totale transformatie was opgedeeld in 2 fasen, waarbij het project “Blekerspoort” tot de laatste fase behoorde.

In opdracht van Vastbouw Oost B.V. hebben wij de volgende producten mogen leveren en monteren:

  • Plaatbalustraden met perforatie
  • Spiltrappen
  • Kooien
  • Privacyschermen

De gewalste panelen van de plaatbalustraden zijn voorzien van een verlopend perforatiepatroon, wat een mooi en speels effect geeft. Hierbij is uiteraard rekening gehouden met de veiligheid van de bewoners. Er is namelijk gekeken naar de grootte van de perforatie. Zo heeft het onderste gedeelte van de panelen een kleinere perforatie gekregen, zodat het hekwerk niet opklimbaar is. De perforatie is echter pas groter vanaf 700mm ten opzichte van het loopvlak. Ditzelfde speelse effect met afwisseling van een kleinere en een grotere perforatie is ook toegepast op de kooien.

In onderstaande video is te zien hoe onze balkons tegen het woongebouw op de project locatie Blekerspoort te Gouda zijn geplaatst.

 

Project:                     30 appartementen Agnietenstraat

Locatie:                     Gouda

Opdrachtgever:        Vastbouw Oost B.V.

Architect:                  JADE architecten

Status:                       Afgerond

Afgerond project: 30 appartementen Agnietenstraat

Laatste nieuws