Menu
Menu

Sales engineer | Calculator

Het accent
Als Sales Engineer binnendienst heb je aan uitdaging geen gebrek bij Straatman. Binnen het team werk je samen aan het ontzorgen van onze klantrelaties door het ontwikkelen en realiseren van hightech maatwerkoplossingen met een technisch karakter en een persoonlijke twist. Een combinatie van werktuigkundige en bouwkundige projecten waarbij het accent ligt op stalen en aluminium onderdelen. Dat spreekt jou aan. Voor de nieuwe medewerker sales begint dat al vanaf de aanvraag of het eerste contactmoment.

 Jouw uitdaging
Sales Engineer bij Straatman? Dat is een uitdaging voor een energieke aanpakker die gedurende het gehele salestraject betrokken is bij het proces. Iemand met commerciële voelsprieten en technische affiniteit. Die gelooft dat sales binnendienst een vak is en het als zijn of haar verantwoordelijkheid ziet om het beste of de slimste oplossing voor de klant te bedenken. Klantcontact, prijzen aanvragen, opties onderzoeken, calculeren, offertes opstellen, orders verwerken, plannen of organiseren. Maar ook actief meewerken aan het verbeteren van het salestraject. Dat behoort allemaal tot jouw takenpakket. Soms zelfstandig. Soms in een één-tweetje met de Sales Engineers buitendienst. Dat is de uitdaging.

Een teamplayer waar het moet, zelfstandig waar het kan. Iemand die commerciële kansen signaleert & creëert. Maar vooral iemand met een goede combi van technisch en cijfermatig inzicht die klantaanvragen (tekeningen of bestek) kan omzetten naar ijzersterke offertevoorstellen en/of orders. Volledig volgens de laatste bouwnormen. Van een kans een klant maken. Zo denk jij in kansen en werk je aan technisch slimme oplossingen.

Jouw team
Deze uitdaging klaren? Dat doe je uiteraard niet alleen. Je wordt onderdeel van in totaal een team van 50 vakidioten. Elk met zijn of haar eigen specialisme. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden werk je samen in een klein maar gedreven salesteam. Het kloppende commerciële hart.

Onze kracht
Onze kracht zit hem in het slim ontwikkelen en realiseren van inventieve concepten of projecten voor trappen, balustraden, privacyschermen, poorten en/of luifels. Hightech maatwerkoplossingen met een persoonlijke twist. Veilig, visueel aantrekkelijk en verrassend. Dat zit in ons DNA. Daarin gaan we ver(der). Voor ons is dat topsport. Het drijft ons om elke dag een beetje beter te worden. Nu en in de toekomst.

Verbinding komt niet alleen naar voren in onze oplossingen en producten, maar ook in onze processen, onze aanpak, ons pand en onze mensen. Zo creëren we verbinding tussen gebruiker & gebouw, architect & aannemer, boven & beneden, binnen & buiten, mensen & mogelijkheden of kennis & kwaliteit. We denken anders, vormen een waardevolle schakel in de keten en gaan voor een topresultaat. Voor alle betrokken partijen. En juist dit maakt ons anders.

Favoriet zijn
In ons moderne kantoor in Varsseveld heerst een open cultuur en bijzonder prettige werksfeer. Zo ontstaan de meest inventieve ideeën, oplossingen of ontwerpen voor uiteenlopende projecten. Want met onze kennis, ervaring en Achterhoekse mentaliteit scoren we als (h)echt familiebedrijf goed bij het full service ontzorgen van onze klanten. Veelal in Nederland, en soms ook erbuiten.

We groeien continu, maar we zijn en blijven ambitieus. En dat steken we niet onder stoelen of trappen. Wij willen favoriet zijn (en blijven) voor onze klanten en een winnaar in de markt. Maar wij zijn ervan overtuigd dat ons echte succes wordt bepaald door onze mensen. Zij zijn de sleutel tot succes. Durf jij het aan onderdeel te worden van ons team?


Wat mag jij als Sales Engineer bij Straatman verwachten?

 • Een uitdagende job met alle ruimte om jezelf (verder) te ontwikkelen.
 • Een team van 50 collega’s. Echte vakidioten.
 • Een dynamische functie bij een groeiende organisatie die de ambitie heeft om marktleider te worden en te blijven.
 • Werken in een moderne, veilige en ergonomisch verantwoorde omgeving.
 • Beschikking over moderne en veilige middelen.
 • Een jong, professioneel en dynamisch team.
 • Een (h)echt familiebedrijf met een authentieke Achterhoekse mentaliteit.
 • Flexwerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Een platte organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer.
 • En uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Manager Montage (MT)

Ondernemende en sterke persoonlijkheid met daadkracht en visie

Vakantie & Zaterdagkrachten

die praktijkervaring in de techniek wil opdoen.

Afstudeerders / Stagiairs

die hun talenten willen ontwikkelen.

Enthousiast?

Wil jij ons vertellen waar jij goed in bent?
Leg dan nu jouw eerste smart connection!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  * verplichte velden