Menu
Menu

Uitbreiding van ons team: Matthijs Hoog Antink en Gijs Hartjes

Wij hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen in het Straatman team. In dit artikel stellen wij u graag voor aan Matthijs Hoog Antink en Gijs Hartjes.

Matthijs Hoog Antink is ons team komen versterken als sales engineer op de afdeling calculatie. De werkzaamheden die Matthijs zoal uitvoert zijn het opstellen van offertes voor klanten en het maken van calculaties betreffende de aangevraagde producten.

Matthijs Hoog Antink

De kennismaking

Voordat Matthijs bij Straatman begon heeft hij de opleiding mbo werktuigbouwkunde op het Graafschap College te Doetinchem gevolgd. ”Tijdens deze opleiding heb ik stage mogen lopen bij Straatman. Nadat ik mijn opleiding afgerond had kreeg ik ook een baan aangeboden bij Straatman. Ik kon toen beginnen als junior sales engineer en dit leek mij interessant vanwege de verschillende taken die bij deze functie horen.’’ Matthijs mocht eerst een dag meelopen bij de afdeling calculatie. ‘’Op deze manier kreeg ik een goed beeld van de functie. De begeleiding die ik op het begin kreeg was prima.’’

”Naast stage lopen mocht ik ook op zaterdag komen werken bij Straatman.”

Eerste indruk

Als junior sales engineer houdt Matthijs zich bezig met het intekenen van het projectoverzicht, het uitzoeken van aangeleverde informatie, het maken van sterkteberekeningen en het invullen van de calculatie. Matthijs zijn eerste indruk van zijn functie is positief. ‘’Het is belangrijk dat je je goed concentreert en je aandacht er goed bij houdt, maar dat maakt de werkzaamheden wel uitdagend.’’ Daarnaast is Matthijs ook tevreden over de sfeer bij Straatman. ‘’Ik vind het fijn dat er een positieve sfeer hangt en er is af en toe ook tijd voor een grapje tussendoor.”


Daarnaast is Gijs Hartjes bij ons begonnen als senior project engineer op onze engineeringsafdeling. Gijs zorgt er samen met onze andere engineers voor dat de balustraden en trappen optimaal voldoen aan de eisen en verwachtingen ten aanzien van de veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid.

Gijs Hartjes

De kennismaking

In 2009 heeft Gijs de opleiding constructeur/tekenaar op mbo 4 niveau gedaan. ‘’Na 8 jaar bij mijn vorige werkgever te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging.’’ Gijs is via de website bij Straatman terecht gekomen. ‘’De uitdagende werkzaamheden die bij deze functie horen en de mogelijkheid om mee te denken met de klant maken dat deze functie mij zo aanspreekt.’’

”Ik heb in het verleden ook al bij Straatman gewerkt. Ik ben via de website weer met het bedrijf in contact gekomen.”

Eerste indruk

Voor zijn functie als senior project engineer voert hij zoal de volgende werkzaamheden uit: bouwkundig opzetten, modelleren en contact onderhouden met de klant. ”Ik ben enthousiast over mijn functie, omdat de taken heel gevarieerd en uitdagend zijn. Ook vind ik het erg leuk om nieuwe dingen te ontwerpen.” Ook is Gijs positief over Straatman en zijn collega’s. ”Straatman is een gemoedelijk en vooruitstrevend bedrijf waar ik meteen een goed gevoel bij kreeg. Mijn collega’s zijn allemaal heel sociaal en belangstellend.” Gijs streeft ernaar om zijn productkennis te ontwikkelen.

Laatste nieuws