Menu
Menu

Willem van Beek over zijn stage bij Straatman

Bij Straatman vinden we het belangrijk dat jonge mensen de kans krijgen om hun talent verder te ontwikkelen en zoveel mogelijk ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Op de verschillende afdelingen worden de jonge talenten geïnspireerd om het maximale uit zichzelf te halen. Ze kunnen hun opgedane kennis toepassen in de praktijk en tegelijkertijd leren van de ervaringen van andere medewerkers. De jongere medewerkers brengen op hun beurt de nieuwste inzichten binnen het werkveld.

Willem van Beek is eerstejaars student Smart Industry aan het Graafschap college te Doetinchem. Willem heeft de afgelopen drie maanden stage bij ons gelopen op de afdeling bedrijfsbureau. In dit artikel vertelt Willem over zijn opgedane ervaringen en leermomenten tijdens zijn stageperiode bij Straatman.

Willem van Beek:
Student Smart Industry

Graafschap College te Doetinchem

‘’Ik heb de afgelopen drie maanden veel geleerd op de afdeling bedrijfsbureau. Zo ben ik bezig geweest met het opzetten van een aantal nieuwe werkprocessen. Ik vond het fijn dat ik op veel werkgebieden van de afdeling heb kunnen meehelpen en mijn eigen ideeën heb kunnen toepassen.

Daarnaast heb ik ook veel geleerd van de manier van werken van mijn collega’s. Zo vond ik het interessant om te zien hoe een aantal collega’s bezig waren met het automatiseren van handelingen op de computer. Ook ben ik erg tevreden over de begeleiding die ik kreeg van mijn collega’s. Iedereen nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en mij te helpen.

Ik heb een hele leerzame tijd bij Straatman gehad. Er heerst een gemoedelijke sfeer bij Straatman. Het personeel werkt hard, maar er is af en toe ook zeker ruimte voor een grapje. Ik kan een stageplek bij Straatman aanraden, omdat je echt de kans krijgt om mee te denken en je eigen ideeën toe te passen.”

 

Wilt u meer lezen over stage lopen bij Straatman? Klik dan op deze link, in dit artikel vertelt Jurian Tiggeloven over zijn stageperiode bij Straatman.

Laatste nieuws

Meer informatie

Wilt u meer weten over een stage bij Straatman? Neem dan contact met ons op.

Contact