Menu
Menu

Maak kennis met: Arnoud van het Young Talent Team

Het Young Talent Team is verspreid over de afdelingen engineering, productie, online marketing, administratie en constructie. In dit artikel stellen wij u graag voor aan Arnoud Domhof. Hij is begonnen op de productieafdeling en werkt sinds kort elke zaterdag op de engineering afdeling. In dit artikel vertelt hij over zijn ervaring op de productieafdeling van Straatman.

Arnoud Domhof, student Werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente, is via het uitzendbureau bij Straatman gekomen. Voordat Arnoud begon op de engineering afdeling, werkte hij elke zaterdag op de productieafdeling. De werkzaamheden die hij op de productieafdeling verrichtte waren heel divers. ‘’Wat ik zoal deed was afhankelijk van de productiemedewerkers die er op die zaterdag moesten werken. Meestal was het één van de volgende werkzaamheden: borstelen, richten, zagen of het assembleren van hekken en windschermen. Vaak was het aanvegen/schoonmaken van de hallen een taak die ik er bij deed.’’

Werken en leren

Door het werken op de productieafdeling bij Straatman heeft Arnoud geleerd op welke manier hij bepaalde werkzaamheden zoals borstelen, richten en zagen het beste kan uitvoeren. Daarnaast heeft Arnoud inzicht gekregen in het bedrijfsleven en de cultuur binnen een bedrijf.

Bovendien vond hij het leuk om naast het het studeren ook praktisch bezig te zijn; ‘’Op de middelbare school en de universiteit ben je niet echt praktisch bezig. Het was dan soms ook wel fijn dat ik me praktisch uit kon leven op zaterdag.’’

Over de sfeer binnen Straatman is Arnoud ook erg te spreken.

Laatste nieuws

Meer informatie

U kunt meer lezen over het Young Talent Team in het algemene artikel. In januari zal er een artikel online komen over Mike Hummelink, werkzaam op de productieafdeling.

Lees hier meer