Menu
Menu

Maak kennis met: Soraya van het Young Talent Team

Het Young Talent Team is verspreid over de afdelingen engineering, productie, online marketing, administratie en constructie. In dit artikel laten wij u kennis maken met Soraya Somsen. Ze is een aantal maanden geleden als Young Talent op de engineering afdeling begonnen.

Sinds kort is Soraya zelfs fulltime aan het werk op de engineering afdeling. Ze heeft de opleiding Interieuradviseur MBO niveau 4 op het Aventus in Zutphen gevolgd.

Voor haar eindexamen was ze op zoek naar een specialist in het bouwen van trappen. Ze kwam al gauw uit bij Straatman. Nadat Soraya contact had opgenomen, werd ze uitgenodigd voor een gesprek om het één en ander te bespreken op het gebied van trappen. ‘’Na een aantal dagen kreeg ik een mail met prijsopgaaf en de vraag of ik interesse had in een zaterdagbaan op de tekenkamer. Natuurlijk was ik heel verbaasd dat er uit een offerte aanvraag een baan kan rollen, maar ik was hier wel heel blij mee.’’

Eerste indruk

Soraya is momenteel volop bezig om te leren werken met het 3-D tekenprogramma. Ze is erg te spreken over de begeleiding die ze hierbij krijgt en haar eerste indruk van het bedrijf is zeker wel positief te noemen. ‘’Zoals ik het bedrijf nu ervaar is het een gezellig bedrijf waar je veel kansen hebt op doorgroeimogelijkheden. Bovendien heb je daarbij ook nog eens leuke en behulpzame collega’s.”

Laatste nieuws

Meer informatie

U kunt meer lezen over het Young Talent Team in het algemene artikel. In november zal er een artikel online komen over Arnoud Domhof, werkzaam op de productieafdeling.

Lees hier meer