Menu
Menu

Zager

Jouw functie
Als zager zaag je het staal en aluminium voor de trappen, balustraden en privacy schermen. Je bedient en stelt de machine zelfstandig in. Je zaagt allerlei profielen op de millimeter nauwkeurig.

Binnen Straatman werken we met verschillende (eigen ontwikkelde) tools die jou helpen bij het goed uitvoeren van je werkzaamheden. Hierbij staat kwaliteit voorop. Zo draag jij jouw steentje bij aan het realiseren van hightech maatwerkoplossingen met een technisch karakter en een persoonlijke twist.

In beweging
Straatman is continu in beweging en werkt met de nieuwste technieken en volgens de laatste richtlijnen. Dit biedt ook voor jou volop kansen. Kortom ben jij toe aan een veelzijdige functie in een technische omgeving? Waar geen dag hetzelfde is en jij altijd de handen uit de mouwen kunt steken? Waar je elke dag meewerkt aan kwaliteitsproducten en uitdagende projecten? Dan is dit jouw kans.

Jouw team
Deze functie klaren? Dat doe je uiteraard niet alleen. Je wordt onderdeel van in totaal een team van 50 vakidioten. Elk met zijn of haar eigen specialisme. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden werk je op de productieafdeling. De afdeling waar ontwerp en het product echt tot leven komen. Een hecht en hardwerkend team, waarbij werkplezier hoog in het vaandel staat. Maar we hechten ook veel waarde aan ontwikkeling, veiligheid en kwaliteit.

 

Onze kracht
Onze kracht zit hem in het slim ontwikkelen en realiseren van inventieve concepten of projecten voor trappen, balustraden en privacy schermen. Hightech maatwerkoplossingen met een persoonlijke twist. Veilig, visueel aantrekkelijk en verrassend. Dat zit in ons DNA. Voor ons is dat topsport. Het drijft ons om elke dag een beetje beter te worden. Nu en in de toekomst.

 

Favoriet zijn
Op onze productielocatie in Varsseveld heerst een open cultuur, no-nonsense mentaliteit en bijzonder prettige werksfeer. Handen uit de mouwen en samen werken aan de mooiste constructies, producten of oplossingen. Daar word jij blij van. En wij trouwens ook. Want met onze kennis, ervaring en Achterhoekse mentaliteit scoren we als (h)echt familiebedrijf goed bij het full service ontzorgen van onze klanten. Wij willen de beste zijn en blijven in de markt. We zijn favoriet van onze klanten. En dat willen we graag zo houden. Dus durf jij het aan onderdeel te worden van ons team?

Wat mag jij als Zager bij Straatman verwachten?

 • Een veelzijdige job met alle ruimte om jezelf (verder) te ontwikkelen.
 • Een team van 50 collega‚Äôs. Echte vakidioten.
 • Een dynamische functie bij een groeiende organisatie.
 • Een moderne en veilige werkomgeving.
 • Beschikking over moderne en veilige middelen.
 • Een jong, professioneel en dynamisch team.
 • Een (h)echt familiebedrijf met een authentieke Achterhoekse mentaliteit.
 • Een platte organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer.
 • En uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal & Techniek).

Manager Montage (MT)

Ondernemende en sterke persoonlijkheid met daadkracht en visie

Vakantie & Zaterdagkrachten

die praktijkervaring in de techniek wil opdoen.

Afstudeerders / Stagiairs

die hun talenten willen ontwikkelen.

Enthousiast?

Wil jij ons vertellen waar jij goed in bent?
Leg dan nu jouw eerste smart connection!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  * verplichte velden