Menu
Menu

Afstudeeronderzoek bij Straatman

Sinds begin september is Sven ter Woerds naast zijn bijbaan als Project Engineer bij Straatman ook bezig met het uitvoeren van zijn afstudeeronderzoek. Sven zit momenteel in het laatste jaar van de opleiding Werktuigbouwkunde aan de HAN. 

Bachelor onderzoek

Het onderwerp waar Sven zich met zijn afstudeeronderzoek op richt is procesoptimalisatie. Het vraagstuk van het afstudeeronderzoek draait dan ook om het automatiseren van het samenstellen van glasbalustraden. Door deze handeling te optimaliseren zal het assemblageproces minder belastend worden voor de werknemers en zal het sneller verlopen.

Wat ik erg goed vind is dat Straatman aandachtig naar de ideeën van studenten luistert om deze vervolgens daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Zo is de Gevelsteker, het idee van Matthijs, Viggo en Sem, geproduceerd en wordt deze regelmatig door de monteurs van Straatman gebruikt. Dit motiveert mij extra om naar het beste eindresultaat te streven.

Sven ter Woerds: afstudeeronderzoek bij Straatman

Laatste nieuws

Ook een stage bij Straatman?

Wil jij net als Sven ook stage lopen bij Straatman? Informeer gerust en kom eens langs voor een kop koffie op ons kantoor in Lichtenvoorde!

Neem contact op