Menu
Menu

Montage

Jouw uitdaging

In de montagefase ben jij, samen met jouw team, de sleutel naar tevreden klanten. Als monteur pak jij letterlijk het werk met beide handen aan. Dat doe je voor uiteenlopende projecten door heel Nederland. Een rol waar veiligheid, vakmanschap en vertrouwen centraal staan.

Echt een uitdaging voor een vakkundige professional die de verantwoordelijkheid durft te pakken. Een sleutelfiguur. Letterlijk en figuurlijk. Monteren, opleveren, kwaliteitscontrole, klachtenafhandeling en service. Dat behoort tot jouw takenpakket. Veelzijdiger wordt het niet toch? Zo streef je naar 100% klanttevredenheid.

Dat doe je uiteraard niet alleen, maar in een team. Je steekt de handen uit de mouwen. Dat zit in je. Je bent een ijzersterke doener. En dat bij een (h)echt Achterhoeks familiebedrijf dat de ambitie heeft om koploper te zijn in de markt, dat (inter)nationaal werkt en verbindingen legt. Daarom; building smart connections. Ready to connect?

Onze kracht
Hoe we onze ambitie waarmaken? Door het slim ontwikkelen en realiseren van inventieve concepten of projecten voor trappen, balustraden, privacyschermen, poorten en/of luifels. Hightech maatwerkoplossingen met een persoonlijke twist. Veilig, visueel aantrekkelijk en verrassend. Dat zit in ons DNA. Daarin gaan we ver(der). Voor ons is dat topsport. Het drijft ons om elke dag een beetje beter te worden. Nu en in de toekomst.

Favoriet zijn
In ons moderne kantoor in Varsseveld ontstaan de meest inventieve ideeën, oplossingen of ontwerpen voor uiteenlopende projecten. Want met onze kennis, ervaring en Achterhoekse mentaliteit scoren we als (h)echt familiebedrijf goed bij het full service ontzorgen van onze klanten. Veelal in Nederland, en soms ook erbuiten. Maar we zijn en blijven ambitieus. En dat steken we niet onder stoelen of trappen. Wij willen favoriet zijn (en blijven) voor onze klanten en een winnaar in de markt. Maar wij zijn ervan overtuigd dat ons echte succes wordt bepaald door onze mensen. Zij zijn de sleutel tot succes. Ben jij de Sleutelfiguur die bijdraagt aan succes?

Wat mag jij als Senior-Monteur bij Straatman verwachten?

 • Een uitdagende job bij een ambitieuze organisatie.
 • Een team van 50 collega’s. Echte vakidioten.
 • Een sleutelpositie bij een groeiende organisatie die de ambitie heeft om marktleider te zijn en te blijven.
 • Werken in een moderne, veilige en ergonomisch verantwoorde omgeving.
 • Beschikking over moderne en veilige middelen.
 • Vrijheid en vertrouwen om jezelf te ontwikkelen.
 • Een jong, professioneel en dynamisch team.
 • Een (h)echt familiebedrijf met een authentieke Achterhoekse mentaliteit.
 • Een platte organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer.
 • En uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Elke vrijdag vrij!

 

Manager Montage (MT)

Ondernemende en sterke persoonlijkheid met daadkracht en visie

Vakantie & Zaterdagkrachten

die praktijkervaring in de techniek wil opdoen.

Afstudeerders / Stagiairs

die hun talenten willen ontwikkelen.

Enthousiast?

Wil jij ons vertellen waar jij goed in bent?
Leg dan nu jouw eerste smart connection!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  * verplichte velden