Menu
Menu

Werkvoorbereider / Inkoper

Het accent

Als werkvoorbereider / inkoper bij Straatman building smart connections ben jij aan de ene kant de schakel tussen engineering en productie. Aan de andere kant voer jij de inkoop uit rondom projecten, bewaak jij levertijden en zorg je dat bestellijsten en productiebonnen volledig zijn. Zo zorg jij ervoor dat de benodigde halffabricaten ‘just in time’ voor je collega’s beschikbaar zijn. Hierbij zijn prijs, kwaliteit en levertijd belangrijke aspecten. Je hebt veelvuldig contact met leveranciers en co-makers. Je bent in staat om de connectie te maken en sterk te onderhouden. Zo zorg jij voor een soepele start van de realisatie van onze projecten.

Jouw uitdaging
Werkvoorbereider / inkoper bij Straatman? Dat is een uitdaging voor een doortastende aanpakker die gedurende de voorbereiding en het inkooptraject betrokken is bij het project. Iemand die gelooft dat een goede voorbereiding echt de basis van een succesvol project is.

Iemand die het overzicht heeft, partner is van & voor leveranciers, een passie heeft voor inkoop en beschikt over technische affiniteit. Die voldoening haalt uit het optimaal stroomlijnen van bestellingen. Contact met leveranciers, opties onderzoeken, levertijden afstemmen, budgetbewaking en organiseren. Maar ook actief meewerken aan het verbeteren van de voorbereiding van projecten. Dat behoort allemaal tot jouw takenpakket.

Het kader
In de aflopen jaren is Straatman enorm gegroeid en bestaat het engineeringsteam inmiddels uit totaal 12 gedreven engineers met een achtergrond in de bouwkunde, werktuigbouw, technische bedrijfskunde of staalbouw.
Stuk voor stuk vakidioten, junior en ervaren, allen met een enorme spirit en teamgeest om samen de meest fantastische concepten neer te zetten. Gedreven, creatief en professioneel, dat is hoe dit team omschreven mag worden. Daaraan mag een flinke dosis humor en een informele en collegiale werksfeer toegevoegd worden.

Jouw team
Deze uitdaging klaren? Dat doe je uiteraard niet alleen. Je wordt onderdeel van in totaal een team van 50 vakidioten. Elk met zijn of haar eigen specialisme. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met je collega’s van het bedrijfsbureau en planning.

 

 

Onze kracht
Hoe we onze ambitie waarmaken? Door het slim ontwikkelen en realiseren van inventieve concepten of projecten voor balustraden, trappen, privacy schermen en poorten. Hightech maatwerkoplossingen met een persoonlijke twist. Veilig, visueel aantrekkelijk en verrassend. Dat zit in ons DNA. Daarin gaan we ver(der). Voor ons is dat topsport. Het drijft ons om elke dag een beetje beter te worden. Nu en in de toekomst.

Favoriet zijn
In ons moderne kantoor in Varsseveld heerst een open cultuur en bijzonder prettige werksfeer. Zo ontstaan de meest inventieve ideeën, oplossingen of ontwerpen voor uiteenlopende projecten. Want met onze kennis, ervaring en Achterhoekse mentaliteit scoren we als (h)echt familiebedrijf goed bij het full service ontzorgen van onze klanten. Veelal in Nederland, en soms ook erbuiten.
We groeien continu, maar we zijn en blijven ambitieus. En dat steken we niet onder stoelen of trappen. Wij willen favoriet zijn (en blijven) voor onze klanten en een winnaar in de markt. Maar wij zijn ervan overtuigd dat ons echte succes wordt bepaald door onze mensen. Zij zijn de sleutel tot succes.

Wat mag jij als werkvoorbereider/inkoper bij Straatman verwachten?

 • Een uitdagende job met alle ruimte om jezelf (verder) te ontwikkelen.
 • Een team van 50 collega’s. Echte vakidioten.
 • Een dynamische functie bij een groeiende organisatie die de ambitie heeft om marktleider te worden en te blijven.
 • Werken in een moderne, veilige en ergonomisch verantwoorde omgeving.
 • Beschikking over moderne en veilige middelen.
 • Een jong, professioneel en dynamisch team.
 • Een (h)echt familiebedrijf met een authentieke Achterhoekse mentaliteit.
 • Flexwerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Een platte organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer.
 • En uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Manager Montage (MT)

Ondernemende en sterke persoonlijkheid met daadkracht en visie

Vakantie & Zaterdagkrachten

die praktijkervaring in de techniek wil opdoen.

Afstudeerders / Stagiairs

die hun talenten willen ontwikkelen.

Enthousiast?

Wil jij ons vertellen waar jij goed in bent?
Leg dan nu jouw eerste smart connection!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  * verplichte velden